Ανακοίνωση σχετικά με τη δημοσίευση επιστολής της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης προς τον Αντιδήμαρχο κ. Αντζινά.
 
Χθες 2/11/2019 δημοσιεύτηκε σε όλα τα τοπικά ειδησεογραφικά μέσα μια επιστολή της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης προς τον Αντιδήμαρχο κ. Αντζινά σχετικά με ενα επεισόδιο που έλαβε χώρα στο πάρκο του Αγ. Νικολάου μεταξύ μιας φροντιστή και υπαλλήλων του Δήμου.
 
Αυτή η επιστολή συντάχθηκε από μένα που είμαι Γενική Γραμματέας του Δ.Σ. της ΖΕΗ κι ήταν στην ουσία προσχέδιο και πριν την ολοκληρώσω για να σταλεί στους παραλήπτες την είχα αναρτήσει σε κλειστή ομάδα φροντιστών, μέλη της οποίας υπήρξαν και μάρτυρες του περιστατικού, ώστε να διασταυρωθούν τα γραφόμενα σχετικά με το γεγονός και να γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις πριν σταλεί για έγκριση στο Δ.Σ. και κατόπιν στον Δήμο.
 
Με μεγάλη και δυσάρεστη έκπληξη είδα χθες τη δημοσίευση της μισής επιστολής, η οποία υπεκλάπη από την κλειστή αυτή ομάδα και εστάλη στα ειδησεογραφικά μέσα από ψεύτικο mail που αντιποιούσε αυτό του Σωματείου.
 
 Ενημέρωσα προσωπικά τους παραλήπτες για το γεγονός της υποκλοπής και της αντιποίησης παρόλα αυτά αυτό το προσχέδιο συνεχίζει από κάποιους να είναι ανηρτημένο.
 
Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιός θα είχε όφελος από μια τέτοια δόλια κίνηση και ποιός για χάρη μερικών κλικ έπεσε τόσο χαμηλά, φαντάζομαι όμως σύντομα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην οποία έχει καταγγελθεί το γεγονός θα μας δώσει τις απαντήσεις, που θα είναι πολύ διαφωτιστικές σχετικά με το ποιόν του πολιτικού πολιτισμού της Ηλιούπολης. 
 
Ωστόσο, θεωρώ χρέος μου να ενημερώσω ανοιχτά για το γεγονός, που αντί να παρουσιάζεται ως «εμφύλιος» μεταξύ των φιλόζωων όπως επιχειρείται, θα πρέπει να προβληματίσει κάθε δημοκρατικό και σκεπτόμενο πολίτη για την ποιότητα όσων ασχολούνται με τα κοινά της πόλης, που δεν διστάζουν να εμπλέξουν Σωματεία με εμφανή και αναγνωρισμένη προσφορά σε μικροπολιτικά συμφέροντα.
 
Δέσποινα Σιγάλα

Γ.Γραμματέας Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 1461 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.