Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο 1ο Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης η 1η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος Φίλων του Αθλητισμού Ηλιούπολης.
 

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η επιτυχία ήταν μεγάλη και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε με προθυμία στο κάλεσμά μας. 

 
Θα θέλαμε να πούμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, σε όλους τους εθελοντές αιμοδότες, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος.
 
Δεν πρέπει να παραλείψουμε και όλους αυτούς που προσήλθαν και είχαν την καλή πρόθεση να προσφέρουν αίμα, αλλά για διάφορους λόγους δεν μπόρεσαν να αιμοδοτήσουν.
 
Επίσης ευχαριστούμε την Διοίκηση του Δήμου Ηλιούπολης για την παραχώρηση των χώρων του 1ου Κλειστού Γυμναστηρίου προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία καθώς και το προσωπικό της κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Σωτηρία που διενήργησε την αιμοδοσία.
 
Τέλος ευχαριστούμε την Τράπεζα Αίματος ‘’Δημήτρη Βλών’’ με την αμέριστη βοήθεια και καθοδήγηση τους. 
 
Η εθελοντική αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη αγάπης, είναι η έμπρακτη απόδειξη ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑΣ και αποτελεί ένα σημαντικό θεσμό για την κοινωνία μας.
 

Ευχόμαστε σε όλους υγεία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ.

 Η Οργανωτική Επιτροπή
 Τράπεζας Αίματος Φίλων του Αθλητισμού Ηλιούπολης
 
 
                                    

ΥΓ: Οι φωτογραφίες μας εστάλησαν από την Οργανωτική Επιτροπή Τράπεζας Αίματος Φίλων του Αθλητισμού Ηλιούπολης. 

 

Πηγή: https://energoipolitesilioupolites.blogspot.com

Προβλήθηκε 536 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.