1) Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής δικτύου οπτικών ινών, στις 04 και 05.11.2019 και κατά τις ώρες 09.30΄ έως 15.30΄ και 17.30΄ έως 23.00΄θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Θησέως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Αγ. Αλεξάνδρου, περιοχής Δήμου Π. Φαλήρου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Κατά τις ανωτέρω εργασίες η διεξαγωγή της κυκλοφορίας θα πραγματοποιείται από το εναπομένον πλάτος του οδοστρώματος.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση
2) Λόγω εκτέλεσης εργασιών αποκατάστασης του οδοστρώματος, στις 04 και 05.11.2019 και κατά τις ώρες 00.01΄ έως 06.00΄ και 22.00΄ έως 23.59΄ θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Αλίμου έως το ύψος της συμβολής της με την κεντρική είσοδο του π. Αερολιμένα Ελληνικού, περιοχής Δήμων Αλίμου και Ελληνικού-Αργυρούπολης εναλλάξ ανά λωρίδα, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση
Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.
Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας
Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.