Στιγμιότυπα από τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΩ»

Στα πέριξ 04 Νοεμβρίου 2019

Στιγμιότυπα από τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής μαθητών / τριών του 5ου Δημοτικού Σχολείου Δάφνης «Γεώργιος Μπουζιάνης» & εικαστικών με θέμα «Η Ελλάδα που αγαπώ», που έγινε πραγματικότητα σε συνεργασία με την Α’ Δ/νση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αθηνών (Γραφεία Περιβαλλοντικής Εκπ/σης & Πολιτιστικών Θεμάτων) και με την επιμέλεια της κας Αθανασίας Σκληρού, Επιμελήτριας του Μουσείου Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.

Εκ μέρους της Δάφνη Υμηττός Πόλη Φωτεινή παρευρέθηκαν στα εγκαίνια της έκθεσης ο επικεφαλής Γιώργος Δαουλάρης και ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Ντίνος που έδωσαν τα δικά τους συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μοναδική καλλιτεχνική τους απόδοση, αλλά και στους εικαστικούς, που συνέπραξαν με όλη τους την έμπνευση σε αυτή τη φιλότεχνη προσπάθεια.

Τα έργα μάλιστα των εικαστικών, μετά το πέρας της έκθεσης, θα δοθούν ως δωρεά για να εμπλουτίσουν την Πινακοθήκη που υπάρχει ήδη ως πολιτιστική βάση στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Δάφνης «Γεώργιος Μπουζιάνης» χάρη στον άξιο Δ/ντή κο Ευθυμίου Νίκου.

Η έκθεση στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων «Μελίνα» θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Νοεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας: Τρίτη – Σάββατο 10:00-20.00, Κυριακή 10:00-14:00, Δευτέρα κλειστά.

Μην τη χάσετε!!!

dafninews.wordpress.com 

Προβλήθηκε 1172 φορές

Άγιος Δημήτριος: 4 διαρρήκτες τραυμάτισαν αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης - Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους

Οι διαρρήκτες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, όμως εγκλωβίστηκαν και τότε παρέσυραν τις δύο μηχανές τραυματίζοντάς τους αστυνομικούς

Αλλαγές στη Γραμμή 2 του Μετρό από αύριο Τρίτη - Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα

Οι σταθμοί Νέος Κόσμος, Άγιος Ιωάννης και Δάφνη θα κλείνουν από τις 21:40 - Ειδική λεωφορειακή γραμμή θα εξυπηρετεί το κοινό στο τμήμα Συγγρού Φιξ – Άγιος Δημήτριος - Μέχρι πότε θα ισχύσουν οι αλλαγές