Έκθεση αγιογραφίας, ζωγραφικής και φωτογραφίας της Γεωργίας Σεφερλή στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

Άρτος και Θεάματα 05 Νοεμβρίου 2019
Προβλήθηκε 1037 φορές

Η συνταγή της ημέρας, Δευτέρα 16 Ιουνίου 2025: ''Μπριζόλα πανέ με μοτσαρέλα και ντομάτα (Porteno milanesa)''

Ο Giovanni Mercuri, στο εστιατόριό του, Ceibo Sapori, στη Ρώμη, μας έφτιαξε μια πολύ νόστιμη εκδοχή του ιταλικής καταγωγής πιάτου, που είναι πολύ αγαπημένο στην Αργεντινή, με λεπτοκομμένη μοσχαρίσια μπριζόλα.