Νίκη για Α.Σ.ΗΛ. (5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών)

Εντός των τειχών 07 Νοεμβρίου 2019

Αθλητικό Σωματείο Ηλιούπολης (Α.Σ.ΗΛ.)

Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Γυναικών, η ομάδα μας πήρε τη νίκη με 3-0 σετ επί του ΑOΠ Μοσχάτου στο Νέο Κλειστό Μοσχάτου.👏

▶️Τα σετ: ( 22-25, 22-25, 20-25)

Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Κερκινές):Σταυρούλα Λιαρομάτη (αρχηγός), Άννα Παπαχρήστου, Μυρτώ Ξοφάκη, Ειρηάνα Μαυρογένη, Έφη Κωτούλα, Κατερίνα Κοντολέων, Ιωάννα Γωγούσου, Ευμορφία Πεχλιβανίδου, Κασμηρία Δημητρίου, Ελευθερία Δρακουλάκου, Λαμπρινή Μπανίκα, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, Χριστίνα Μπογιατζή (λ), Ειρήνη Παναγοπούλου (λ).

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής :
☑️ ΑΟΝΣ Μίλων - ΑΓΟΓ Ευρυάλη 3-0 (25-16, 25-16, 25-9)
☑️ ΑΟ Ένωση Ιλίου - ΔΑΣ Δραπετσώνας 3-0 (25-22, 25-19, 25-12)
☑️ ΑΟ Αστέρας Νίκαιας - ΑΟ Θρίαμβος 3-1 (25-20, 23-25, 25-14, 25-9)
☑️ ΑΕΓ Αιξωνή - ΓΑΝΣ Ίρις 0-3
☑️ ΑΕ Αίολος Ταύρος - ΑΠΣ Αλίμου 3-1

Για την 6η αγωνιστική, η ομάδα του ΑΣ Ηλιούπολης θα αντιμετωπίσει στο Κλειστό Αλίμου τον ΑΠΣ Αλίμου. 

Προβλήθηκε 656 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.