Συνάντηση με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Κώστα Σεφτελή και τον Πρόεδρο του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. κ. Δημήτρη Πανταζόπουλο είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θανάση Μπίρλη, την αντιπρόεδρο Πόλυ Βλάχου και τον γενικό γραμματέα Θανάση Ζαζά.

Στις συναντήσεις αυτές, που έγιναν σε άριστο κλίμα, διαπιστώθηκε η ύπαρξη διάθεσης συνεργασίας για την επίλυση των θεμάτων που υπάρχουν αλλά και για αυτά που ενδεχομένως θα προκύψουν στο μέλλον καθώς και για τη δημιουργία δράσεων που θα ενδυναμώσουν την προσπάθεια του εμπορικού κόσμου της Ηλιούπολης και θα τονώσουν την αγορά της πόλης.

Ο κ. Σεφτελής τόνισε ότι θα υπάρχει συνεχής επικοινωνία προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα που παρουσιάζονται, ενώ απαντώντας σε θέματα που Εμπορικός Σύλλογος είχε θέσει με σχετική επιστολή του προς τον ίδιο, ενημέρωσε για τα ακόλουθα:

Τα έργα ανάπλασης που πραγματοποιούνται στη Λεωφόρο Ειρήνης θα προχωρήσουν γρήγορα και με γνώμονα να μην διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς κατά την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, η οποία αρχίζει γύρω στο τέλος Νοεμβρίου. Παράλληλα πρόσθεσε ότι ο Χριστουγεννιάτικος στολισμός όπως κάθε χρόνο θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τα τέλη του μήνα.

Επίσης ενημέρωσε για το ΣΒΑΚ, στέλνοντας στον Εμπορικό Σύλλογο και σχετικό υλικό για το πρόγραμμα αυτό.

Από την πλευρά τους τα μέλη του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου έθεσαν, μεταξύ άλλων, το θέμα ελλιπούς φωτισμού στην πλατεία Ανεξαρτησίας της Αγίας Μαρίνας καθώς δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα τόσο στη λειτουργία των επιχειρήσεων της περιοχής, όσο και στους κατοίκους που επισκέπτονται την πλατεία.

Η συνάντηση με τον κ. Πανταζόπουλο αφορούσε τα θέματα των εορταστικών εκδηλώσεων, τη διοργάνωση των οποίων έχει ως αρμοδιότητα ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός και την συμβολή σε αυτές του Εμπορικού Συλλόγου και των μελών του.

Στο πλαίσιο αυτό ο Εμπορικός Σύλλογος έχει προτείνει διαδρομές για να ακολουθηθούν από τη Φιλαρμονική του Δήμου την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, ενώ παράλληλα τα καταστήματα μέλη του συλλόγου, θα φροντίσουν για να υπάρξουν προσφορές κερασμάτων για τους καταναλωτές και τους πολίτες γενικότερα.

Τέλος, έγινε συζήτηση για το γενικότερο πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ του Εμπορικού Συλλόγου και του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.

Προβλήθηκε 605 φορές

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.