ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΚΑΛΟ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗ» με θέμα:

"Τα ΚΔΗΦ ως μέσο υλοποίησης της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ για την κοινωνική ένταξη των ΑμεΑ στις τοπικές κοινωνίες"

Ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ» οργανώνει Ημερίδα με θέμα: "Τα ΚΔΗΦ ως μέσο υλοποίησης της Διεθνούς Σύμβασης του ΟΗΕ για τα Δικαιώματα των ΑμεΑ για την κοινωνική ένταξη των ΑμεΑ στις τοπικές κοινωνίες", την Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019 και ώρα 17:00, στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο “Μίκης Θεοδωράκης” (Λεωφ. Κύπρου 68, 164 51 Αργυρούπολη).

Στην Ημερίδα ομιλίες και παρουσιάσεις θα κάνουν οι:
• Χρυσούλα Φέρρο, Πρόεδρος Δ.Σ. Συλλόγου
• Γεώργιος Σταμάτης, Γ.Γ. Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας
• Γεώργιος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής
• Ιωάννης Λυμβαίος, Γ.Γ. Ε.Σ.Α.μεΑ.
• Ιωάννης Μοσχολιός, Πρόεδρος Π.Ο.Σ.Γ.Κ.Α.μεΑ.
• Παναγιώτα Μάνου, Δ/ντρια Πολιτικών ΑμεΑ

Την Ημερίδα συντονίζει ο κύριος Πέτρος Καντιάνης, Δημοσιογράφος-Επικοινωνιολόγος

Το Πρόγραμμα της Ημερίδας

Η Ημερίδα οργανώνεται στο πλαίσιο της Πράξης «Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας «Ο Καλός Σαμαρείτης»: Παροχή υπηρεσιών ημερήσιας φροντίδας, παραμονής και δικτύωσης» (Ε.Π. «Αττική 2014 - 2020») της οποίας ο σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων Σπαστικών Παιδιών «Ο ΚΑΛΟΣ ΣΑΜΑΡΕΙΤΗΣ», είναι Δικαιούχος.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό
 

Προβλήθηκε 665 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.