Ο Σύλλογος Κρητών Αγίου Δημητρίου Αττικής, σε μια προσπάθεια να στηρίξει την συμπατριώτισσα και συνδημότισσα κυρία Αντωνία Πολέμη και την οικογένειά της, ζητά την βοήθειά σας.
 
Η κυρία Πολέμη είναι μια πολύτεκνη μητέρα με καταγωγή από την Κίσσαμο Χανίων που εδώ και πολλά χρόνια ζει με την οικογένειά της στον Άγιο Δημήτριο.
 
Τα χρόνια σοβαρότατα προβλήματα υγείας της την καθιστούν με ποσοστό αναπηρίας 80% και δεν της επιτρέπουν να εργαστεί, οι υποχρεώσεις αλλά ακόμα και οι βασικές ανάγκες της οικογένειάς είναι αδύνατο να καλυφθούν, η ΔΕΗ της έχει κόψει δύο φορές το ρεύμα ενώ της είναι απαραίτητη η χρήση οξυγόνου καθημερινά όλο το 24ωρο.
 
Ο σύλλογός μας βοηθάει όποτε και με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί όσους έχουν ανάγκη αλλά και η δική σας συνεισφορά θα ήταν πολύτιμη για αυτήν την οικογένειά.
 
Τραπεζικός λογαριασμός:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
156/599995-26
δικαιούχος:
ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗ
 

www.notia.gr (εδώ

Προβλήθηκε 221 φορές

Συναγερμός για την 14χρονη που εξαφανίστηκε από την Καλλιθέα

Στις 05/12/2019 και ώρα 14:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Καλλιθέας, η Μαρία Ντ., 14 ετών. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Μαρίας Ντ. σήμερα, 06/12/2019, απογευματινές ώρες και προχώρησε άμεσα στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της.