Ο Σύλλογος Κρητών Αγίου Δημητρίου Αττικής, σε μια προσπάθεια να στηρίξει την συμπατριώτισσα και συνδημότισσα κυρία Αντωνία Πολέμη και την οικογένειά της, ζητά την βοήθειά σας.
 
Η κυρία Πολέμη είναι μια πολύτεκνη μητέρα με καταγωγή από την Κίσσαμο Χανίων που εδώ και πολλά χρόνια ζει με την οικογένειά της στον Άγιο Δημήτριο.
 
Τα χρόνια σοβαρότατα προβλήματα υγείας της την καθιστούν με ποσοστό αναπηρίας 80% και δεν της επιτρέπουν να εργαστεί, οι υποχρεώσεις αλλά ακόμα και οι βασικές ανάγκες της οικογένειάς είναι αδύνατο να καλυφθούν, η ΔΕΗ της έχει κόψει δύο φορές το ρεύμα ενώ της είναι απαραίτητη η χρήση οξυγόνου καθημερινά όλο το 24ωρο.
 
Ο σύλλογός μας βοηθάει όποτε και με οποιονδήποτε τρόπο μπορεί όσους έχουν ανάγκη αλλά και η δική σας συνεισφορά θα ήταν πολύτιμη για αυτήν την οικογένειά.
 
Τραπεζικός λογαριασμός:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
156/599995-26
δικαιούχος:
ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΟΛΕΜΗ
 

www.notia.gr (εδώ

Προβλήθηκε 464 φορές

Φωτιά στη Βάρη: Εκκενώνονται τα χωριά SOS

Δήμαρχος Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης στον ΘΕΜΑ 104,6: Στο γηροκομείο βρίσκονται 120 άνθρωποι - Διευθυντής παιδικών χωριών SOS στον ΘΕΜΑ 104,6: Περίπου 100 τα άτομα που απομακρύνθηκαν - Για την κατάσβεση επιχειρούν 25 πυροσβέστες και ένα ελικόπτερο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Λ.Ποσειδώνος λόγω εργασιών

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, στις 08.07.2020 και κατά τις ώρες 02.00΄ έως 05.00΄ θα πραγματοποιηθεί πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Λ.Καλαμακίου, περιοχής Δήμου Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.