33 ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για την ψυχική υγεία του παιδιού, του εφήβου και των ενηλίκων για τους Δημότες Ηλιούπολης
Η κοινωνική μας πολιτική προβλέπει δωρεάν ψυχολογικές υπηρεσίες για όλους τους κατοίκους ή δημότες της Ηλιούπολης και για όλους όσους εργάζονται με βρέφη, παιδιά ή εφήβους σε οργανισμούς εντός των ορίων του Δήμου μας.
Σημαντικό κομμάτι μιας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας είναι η καθοδήγηση των αιτούντων στις κατάλληλες υπηρεσίες εφόσον το αίτημά τους δε μπορεί να καλυφθεί από τη διεύθυνσή μας.

Για το σκοπό αυτό και για τη διευκόλυνση των δημοτών ανανεώσαμε την ηλεκτρονική λίστα των ψυχολογικών υπηρεσιών με 33 συνδέσμους για τη δωρεάν παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών ψυχικής υγείας στους οποίους δύνανται να απευθυνθούν οι δημότες της Ηλιούπολης σύμφωνα με την πιο πρόσφατη νομοθεσία.
 
Τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους Ψυχικής Υγείας θα τους βρείτε στο:
http://www.ilioupoli.gr/psychology 
 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΣ 

Προβλήθηκε 208 φορές

ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος - SUNSWEET - «Αποξηραμένα Βερίκοκα χωρίς κουκούτσι».

Σε ανάκληση προϊόντος προχώρησε ο Ε.Φ.Ε.Τ. και ειδικότερα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, έπειτα από τη διενέργεια ελέγχων για την παρακολούθηση των επιπέδων των προσθέτων τροφίμων σε τρόφιμα.

ΕΟΦ: Απαγορεύεται η διάθεση και διακίνηση 47 καλλυντικών προϊόντων - Όλη η λίστα

Την απαγόρευση διάθεσης και διακίνησης συνολικά 47 καλλυντικών προϊόντων, ανακοίνωσε ο ΕΟΦ, ως προληπτικό μέτρο για την προάσπιση της δημόσιας υγείας. Ο ΕΟΦ καλεί τις εταιρείες που διακινούν αυτά τα προϊόντα στην ελληνική αγορά να επικοινωνήσουν με τους αποδέκτες τους.

ΕΟΦ: Αποσύρονται ακατάλληλα αντισηπτικά

Την απαγόρευση διακίνησης και διάθεσης των βιοκτόνων «Total Care αντισηπτικό αλκοολούχο διάλυμα χεριών και σώματος» και «Total Care antiseptic disinfectant», αποφάσισε ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων. Τα προϊόντα δεν είναι εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ.