33 ηλεκτρονικοί σύνδεσμοι για την ψυχική υγεία του παιδιού, του εφήβου και των ενηλίκων για τους Δημότες Ηλιούπολης
Η κοινωνική μας πολιτική προβλέπει δωρεάν ψυχολογικές υπηρεσίες για όλους τους κατοίκους ή δημότες της Ηλιούπολης και για όλους όσους εργάζονται με βρέφη, παιδιά ή εφήβους σε οργανισμούς εντός των ορίων του Δήμου μας.
Σημαντικό κομμάτι μιας πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας είναι η καθοδήγηση των αιτούντων στις κατάλληλες υπηρεσίες εφόσον το αίτημά τους δε μπορεί να καλυφθεί από τη διεύθυνσή μας.

Για το σκοπό αυτό και για τη διευκόλυνση των δημοτών ανανεώσαμε την ηλεκτρονική λίστα των ψυχολογικών υπηρεσιών με 33 συνδέσμους για τη δωρεάν παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών ψυχικής υγείας στους οποίους δύνανται να απευθυνθούν οι δημότες της Ηλιούπολης σύμφωνα με την πιο πρόσφατη νομοθεσία.
 
Τους ηλεκτρονικούς συνδέσμους Ψυχικής Υγείας θα τους βρείτε στο:
http://www.ilioupoli.gr/psychology 
 
Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ
 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΟΥΛΟΣ 

Προβλήθηκε 126 φορές

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών και Καρδιοπνευμονικής Αναζωογόνησης στο Ειδικό Γυμνάσιο - Λύκειο Αθηνών.

Το Ινστιτούτο Διαχείρισης Ανθρωπογενών και Φυσικών Καταστροφών σε συνεργασία με το 1ο Ειδικό ΓΕΛ Ηλιούπολης και την υποστήριξη των Εθελοντικών Οργανώσεων Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας...

Έρευνα σοκ: Σεξ από τα 15 και χωρίς προφυλακτικό για τα ελληνόπουλα

Έντονη ανησυχία προκαλούν τα αποτελέσματα επιστημονικής έρευνας. Σύμφωνα με αυτά μειώθηκε από 86,9% σε 75,6% το ποσοστό των δεκαπεντάχρονων στην Ελλάδα που αναφέρουν ότι κάνουν χρήση προφυλακτικού.

ΕΟΠΥΥ: Τέλος ταλαιπωρίας! Με μετρητά τα γυαλιά οράσεως και οι ειδικές θεραπείες

Με ''ζεστά'' μετρητά και απευθείας στα χέρια των ασφαλισμένων θα καταβάλλονται οι αποζημιώσεις για τα γυαλιά οράσεως και τις ειδικές θεραπείες, σύμφωνα με νέα απόφαση που εξέδωσε ο ΕΟΠΥΥ.

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019''

O Δήμος Ηλιούπολης συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο, διοργανώνει την 58η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» και το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ηλιούπολης.

«Εύκολος Οργασμός»: Tο ιντερνετικό σεμινάριο της Ειρήνης Χειρδάρη που δίνει πίσω στις γυναίκες όλους τους κλεμμένους οργασμούς τους

H sex coach & sex therapist Ειρήνη Χειρδάρη για πρώτη φορά σε ένα συγκλονιστικό ιντερνετικό σεμινάριο, που έρχεται να δώσει πίσω στις γυναίκες όλους τους κλεμμένους οργασμούς τους.