Ήττα για τα κορίτσια του Α.Σ.Ηλιούπολης (6η αγωνιστική)

Εντός των τειχών 14 Νοεμβρίου 2019

Α.Σ.Ηλιούπολης 
 
 
Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Γυναικών η ομάδα μας, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο tie break, ηττήθηκε με 3-2 σετ από την αντίστοιχη ομάδα ΑΠΣ Αλίμου στο Κλειστό Αλίμου. 
 
▶️Τα σετ: (14-25, 25-16, 25-18, 23-25, 15-13)
 
Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Κερκινές):Σταυρούλα Λιαρομάτη (αρχηγός), Άννα Παπαχρήστου, Δώρα Βαγγή, Μυρτώ Ξοφάκη, Ειρηάνα Μαυρογένη, Έφη Κωτούλα, Κατερίνα Κοντολέων, Ιωάννα Γωγούσου, Ευμορφία Πεχλιβανίδου, Ελευθερία Δρακουλάκου, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, Χριστίνα Μπογιατζή (λ), Ειρήνη Παναγοπούλου (λ).
 
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 6ης αγωνιστικής :
 
☑️ ΑΓΟΓ Ευρυάλη - ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 0-3 (16-25, 8-25, 15-25)
☑️ ΔΑΣ Δραπετσώνας - ΑΟΝΣ Μίλων 0-3 (22-25, 18-25, 11-25)
☑️  ΑΕ Αίολος Ταύρος - ΑΟ Ένωση Ιλίου 1-3 (25-16, 20-25, 20-25, 18-25)
☑️ ΑΟ Θρίαμβος - ΑΕΓ Αιξωνή 3-0
☑️ ΓΑΝΣ Ίρις - ΑΟΠ Μοσχάτου αναβολή   
 

Για την 7η αγωνιστική, η ομάδα του ΑΣ Ηλιούπολης θα υποδεχθεί στο Α’  Κλειστό Ηλιούπολης τη ΓΑΝΣ Ίρις. 

Προβλήθηκε 841 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.