«Λόγω εκτέλεσης εργασιών κατασκευής πεζογέφυρας θα πραγματοποιηθούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά το χρονικό διάστημα από 18/11/2019 έως 17/12/2019 και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ώρου, σε οδικό δίκτυο, περιοχής Δήμου Αλίμου», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας.
 
Αναλυτικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ θα γίνει:
 
Προσωρινή και τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στη δεξιά λωρίδα της Λ. Ποσειδώνος, από το ύψος της συμβολής της με την οδό Μεταμορφώσεως έως το ύψος της συμβολής της με την οδό Κανάρη, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
 
Πλήρης διακοπή κυκλοφορίας των οχημάτων στον παράδρομο της Λ. Ποσειδώνος, 50μ. από το ύψος της συμβολής της με τη Λ. Καλαμακίου έως την έξοδο παρακείμενου χώρου στάθμευσης, μέγιστου μήκους 60μ., ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα.
 

Πηγή  

Προβλήθηκε 673 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.