Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης

Συναντήσεις με τους επικεφαλής των παρατάξεων «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», Τάσο Ευσταθίου και «Πρώτα η Ηλιούπολη», Ηλία Πανταζόπουλο, είχε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Θανάση Μπίρλη, την αντιπρόεδρο Πόλυ Βλάχου και τον γενικό γραμματέα Θανάση Ζαζά.

Τόσο η συνάντηση με τον κ. Ευσταθίου όσο και η συνάντηση με τον κ. Πανταζόπουλο έγινε μέσα σε πολύ θετικό κλίμα, καθώς διαπιστώνεται από όλους η σημασία της παρουσίας πλέον ενός θεσμικού φορέα, όπως ο Εμπορικός Σύλλογος, που εκπροσωπεί τους ανθρώπους που επιχειρούν στην Ηλιούπολη.

Υπήρξε ανταλλαγή απόψεων και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν τη λειτουργία της αγοράς στην Ηλιούπολη, τα προβλήματα που υπάρχουν και τις λύσεις που προτείνονται, όπως πεζοδρομήσεις, διαχείριση διέλευσης οχημάτων κ.α., καθώς και τη σημασία της συμβολής όλων των παραγόντων της πόλης στην προσπάθεια ανάπτυξης της.

Επίσης, έγινε αναφορά στις δράσεις που θα υπάρξουν για την περαιτέρω τόνωση της αγοράς και την προσέλκυση επισκεπτών στην Ηλιούπολη, με τους εκπροσώπους του συλλόγου να ξεκαθαρίζουν ότι θα είναι αρωγοί σε όποιες δράσεις συμβάλλουν πραγματικά και αντίθετοι με αυτές που ουσιαστικά πλήττουν τους ανθρώπους που επιχειρούν στην πόλη.

Τέλος, τονίστηκε ότι θα υπάρχει διαρκής συνεργασία, ενώ θα γίνονται και στο μέλλον συναντήσεις, προκειμένου να λύνονται τα όποια πιθανά προβλήματα δημιουργούν δυσλειτουργίες στην αγορά.
 

Προβλήθηκε 489 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.