Με εντολή της ΕΛΑΣ κλείνουν αύριο τρεις σταθμοί του Μετρό

Διάφορα αλλά όχι αδιάφορα 16 Νοεμβρίου 2019

Λόγω των κινητοποιήσεων της επετείου του Πολυτεχνείου.

Κλειστοί θα είναι αύριο, Κυριακή 17 Νοεμβρίου, τρεις σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας, μετά από εντολή της ΕΛ.ΑΣ για την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Οι σταθμοί του Μετρό που θα κλείνουν διαδοχικά είναι: «Μέγαρο Μουσικής» στις 15:00, «Ευαγγελισμός» και «Σύνταγμα» στις 16:30.

Τα δρομολόγια, ωστόσο, του Μετρό θα διεξάγονται κανονικά και οι συρμοί θα διέρχονται χωρίς στάση από τους παραπάνω σταθμούς.

www.fortunegreece.com 

Προβλήθηκε 757 φορές
Θα τρίζουν τα κόκκαλα της Αθηνάς Παπαχρήστου. - Το ασθενοφόρο της λείπει 6 μήνες από το Μεσολόγγι με το αιτιολογικό της βλάβης

Σε συνεργείο στην Πάτρα βρίσκεται εδώ και 6 μήνες το ασθενοφόρο της Αθηνάς Παπαχρήστου, όπως λένε οι πληροφορίες και ακόμα δεν έχει επισκευαστεί.