Αναφορά στη Βουλή κατέθεσε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΚΕ για το 3ο Λύκειο Ηλιούπολης

Εντός των τειχών 19 Νοεμβρίου 2019

Οι βουλευτές του ΚΚΕ, Κατσώτης Χρήστος, Γκιόκας Γιάννης, Κανέλλη Λιάνα και Μανωλάκου Διαμάντω, κατέθεσαν αναφορά (για την υπουργό Παιδείας και θρησκευμάτων), την επιστολή που υπογράφεται από το Σύλλογο Γονέων Μαθητών του 3ου Λυκείου Ηλιούπολης και το 15μελές Μαθητικό Συμβούλιο του σχολείου και ζητούν την άμεση ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων τους, προκειμένου να δοθεί λύση στα ζητήματα που έχουν προκύψει λόγω των εκπαιδευτικών κενών.

Δείτε εδώ ολόκληρη την ανοιχτή επιστολή και την ΑΝΑΦΟΡΑ του ΚΚΕ.

https://lsilioupolis.wordpress.com/

Προβλήθηκε 1647 φορές

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.