Με μεγάλη λύπη, σας ανακοινώνουμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης του Σπυρίδων Αγναντόπουλος, ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας, ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ένας αξιόλογος άνθρωπος και οικογενειάρχης, γεμάτος αξίες και ιδανικά και κυρίως ένας φανατικός πατριώτης.

Το όραμα που είχε προ πολλών ετών, να ιδρύσει σύλλογο Θεσσαλών στην Ηλιούπολη μας, μετά από πολύ επιμονή και αγώνα, κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα και του είμαστε ευγνώμονες γι αυτό.

Παρόλο που η υγεία του δεν το επέτρεπε, φρόντιζε όσο μπορούσε περισσότερο, να μην απέχει από τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του συλλόγου μας, που ήταν παιδί του. Το τελευταίο αντίο θα δοθεί στο κοιμητήριο Ηλιούπολης την Πέμπτη 21.11 στις 13.30.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Πρόεδρε...

Θεσσαλοί Ηλιούπολης (το διαβάσαμε εδώ)
 

Προβλήθηκε 461 φορές

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης: ''Εργασίες και τοποθέτηση τραπεζόπαγκων στο Χαλικάκη''

Θέλω να πιστεύω πως θα τύχει σεβασμού από όλους και δεν θα βανδαλιστεί (γιατί έχουμε και αυτά...!). Σε κάθε περίπτωση, η προσπάθεια μας για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας, δεν σταματάει!

Κυπελλούχος Ελλάδας ο Π.Α.Ο.Κ. για πρώτη φορά στην ιστορία του

Τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του στο γυναικείο βόλεϊ πανηγυρίζει ο Π.Α.Ο.Κ., καθώς στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών που διεξήχθη στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Α' Ηλιούπολης επικράτησε με 3-0 σετ του Α.Ο. Θήρας.