''Έφυγε'' ο Ιωάννης Αγναντόπουλος Ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου ''ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''

Εντός των τειχών 20 Νοεμβρίου 2019

Με μεγάλη λύπη, σας ανακοινώνουμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης του Σπυρίδων Αγναντόπουλος, ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας, ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ένας αξιόλογος άνθρωπος και οικογενειάρχης, γεμάτος αξίες και ιδανικά και κυρίως ένας φανατικός πατριώτης.

Το όραμα που είχε προ πολλών ετών, να ιδρύσει σύλλογο Θεσσαλών στην Ηλιούπολη μας, μετά από πολύ επιμονή και αγώνα, κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα και του είμαστε ευγνώμονες γι αυτό.

Παρόλο που η υγεία του δεν το επέτρεπε, φρόντιζε όσο μπορούσε περισσότερο, να μην απέχει από τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του συλλόγου μας, που ήταν παιδί του. Το τελευταίο αντίο θα δοθεί στο κοιμητήριο Ηλιούπολης την Πέμπτη 21.11 στις 13.30.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Πρόεδρε...

Θεσσαλοί Ηλιούπολης (το διαβάσαμε εδώ)
 

Προβλήθηκε 1460 φορές

ΌΤΑΝ ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΛΙΜΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. - ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ''Μ.ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ''

Η βροχή την Παρασκευή 28/11/2025 ήταν αρκετή για να πλημμυρίσουν σχολεία της περιοχής μας καθώς και να φανεί για άλλη μια φορά δυστυχώς ότι δεν υπάρχει καμία αντιπλημμυρική προστασία στα σχολεία μας!

Ένωση ΕΒΕ Ηλιούπολης: ''Λευκές'' και ''Χρυσές νύχτες'' εξοντώνουν μικρούς εμπόρους και εργαζόμενους

Για άλλη μία χρονιά η Δημοτική Αρχή της Ηλιούπολης οργανώνει «Χρυσή Νύχτα» στην πόλη μας διευρύνοντας το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων έως τη 01.00 μετά τα μεσάνυχτα.