Με μεγάλη λύπη, σας ανακοινώνουμε ότι έφυγε από τη ζωή ο Ιωάννης του Σπυρίδων Αγναντόπουλος, ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου μας, ΘΕΣΣΑΛΟΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, ένας αξιόλογος άνθρωπος και οικογενειάρχης, γεμάτος αξίες και ιδανικά και κυρίως ένας φανατικός πατριώτης.

Το όραμα που είχε προ πολλών ετών, να ιδρύσει σύλλογο Θεσσαλών στην Ηλιούπολη μας, μετά από πολύ επιμονή και αγώνα, κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα και του είμαστε ευγνώμονες γι αυτό.

Παρόλο που η υγεία του δεν το επέτρεπε, φρόντιζε όσο μπορούσε περισσότερο, να μην απέχει από τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες του συλλόγου μας, που ήταν παιδί του. Το τελευταίο αντίο θα δοθεί στο κοιμητήριο Ηλιούπολης την Πέμπτη 21.11 στις 13.30.

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας Πρόεδρε...

Θεσσαλοί Ηλιούπολης (το διαβάσαμε εδώ)
 

Προβλήθηκε 326 φορές

Ευχαριστήρια επιστολή της Πνευματικής και Πολιτιστικής Εστίας Ηλιούπολης προς τον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας.

Για όλους βρίσκει λύσεις ο πρόεδρος του εκκλησιαστικού συμβουλίου του ναού μας. Ευχαριστήριο της Εστίας για την φιλοξενία των γραφείων τους στο κτήριο του ναού.

HELLINIKA HOAXES: ''Οι φωτογραφίες αυτές ΔΕΝ δείχνουν τον καθηγητή στην Ηλιούπολη που συνελήφθη για σχέσεις με ανήλικη''

Ισχυρισμός:Οι φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν τον συλληφθέντα τον Ιούλιο του 2020 44χρονο καθηγητή γυμνασίου στην Ηλιούπολη με την ανήλικη μαθήτριά του...