ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
                                                                                                           20.11.19
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ
 
Καταγγέλλουμε την εμφάνιση της ασφάλειας στο τηλεφωνικό κέντρο του δημαρχείου που ζητούσε πληροφορίες για την σημερινή 20 Νοέμβρη προγραμματισμένη περιοδεία - συζήτηση στους εργαζόμενους στο δημαρχείο με ομιλητή τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιματισμού & Δέρματος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας του ΠΑΜΕ Βασίλη Σταμούλη.
 
Το θέμα της συγκέντρωσης ήταν το νέο ασφαλιστικό που φέρνει η κυβέρνηση που ετοιμάζεται να βάλει και νέα θηλιά στους λαιμούς των εργαζομένων , κατ’ επιταγή της ΕΕ και τις απαιτήσεις των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων.
 
Θέλουν να τρομοκρατήσουν τους εργαζόμενους και μαζί με τους νόμους που ψήφισαν και η προηγούμενη κυβέρνηση (ΣΥΡΙΖΑ) και η σημερινή (ΝΔ) επιχειρούν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς. 
 
Το ΣΩΜΑΤΕΙΟ και οι εργαζόμενοι στο δήμο Ηλιούπολης τους απαντάμε: ότι, θα δώσουμε αποφασιστική απάντηση στη τρομοκρατία που προσπαθούν να επιβάλλουν στους χώρους δουλειάς και στη οργάνωση των εργαζόμενων απέναντι στην αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ με την μαζική συμμέτοχη των εργαζομένων του Δήμου μας στο Συλλαλητήριο το Σάββατο 30 Νοέμβρη 2019
 
 
Το Δ.Σ. 

Προβλήθηκε 241 φορές

Ενημέρωση από τον Δήμο Ηλιούπολης για το σημερινό εργατικό ατύχημα

Με ευαισθησία και συνέπεια στην θέση μας για ενημέρωση των Δημοτών ανακοινώνουμε, ότι σήμερα το μεσημέρι υπήρξε σοβαρός τραυματισμός εργαζομένου του Δήμου Ηλιούπολης, στο Συνεργείο Επισκευής Οχημάτων.

 ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Τον περασμένο Αύγουστο, συμπολίτες μας διαπίστωσαν και κατήγγειλαν στο δασαρχείο την διεξαγωγή παράνομων εργασιών στο ξωκλήσι του Προφήτη Ηλία της Ηλιούπολης, που βρίσκεται στη ΒΆ Ζωνη προστασίας του Υμηττού

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΤΕΛΕΤΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ 2018-2019''

Ο Δήμος Ηλιούπολης με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλεί στην τελετή βράβευσης των αποφοίτων της ΓΆ Λυκείου του σχολικού έτους 2018-2019 που θα γίνει στις 19 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:30 στο θέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου (Σοφ. Βενιζέλου και Κουντουριώτη).