Ταλαιπωρία προβλέπεται για το επιβατικό κοινό λόγω των νέων στάσεων εργασίας που έχουν προαναγγείλει τα μέλη του Σωματείου Λειτουργίας του Μετρό, την Πέμπτη 28 και την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου.

Φωτογραφία: Αδάμ Αλεξόπουλος - www.dytikesmaties.gr
SKYLINE

Σύμφωνα με την ανακοίνωσή τους, τα δρομολόγια δεν θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 28 Νοεμβρίου, από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 09:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας. Την Παρασκευή, στάση εργασίας θα είναι τετράωρη, από τις 12:00 έως τις 16:00 το μεσημέρι.

Στο περιεχόμενο της ανακοίνωσης αναφέρονται μεταξύ άλλων τα αίτια που οδήγησαν τα μέλη του Σωματείου Λειτουργίας του Μετρό να προχωρήσουν στις κινητοποιήσεις.

Εδώ και έξι μήνες δεν λαμβάνουν δεδουλευμένες αποδοχές που απορρέουν από την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας που έχει υπογραφεί. 

Προβλήθηκε 1790 φορές
Ο καιρός το Σάββατο 20 Απριλίου 2024

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - Βροχές και καταιγίδες τοπικά ισχυρές στην κεντρική και βόρεια ηπειρωτική χώρα και το βόρειο και ανατολικό Αιγαίο. Τα φαινόμενα μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες θα είναι ιδιαιτέρως έντονα και θα εμφανίσουν μεγαλύτερη επικινδυνότητα στις ακόλουθες περιοχές: Ανατολική Θεσσαλία, Σποράδες (κυρίως Σκιάθο και Σκόπελο), Νότια Πιερία, Βόρεια Εύβοια, νομό Φθιώτιδας (στα βόρεια), νησιά ανατολικού Αιγαίου (κυρίως Χίο και Λέσβο).