ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ

Αναμένονται έντονα καιρικά που ενδέχεται να προκαλέσουν πλημμυρικά φαινόμενα, από το απόγευμα της Κυριακής 24/11 έως τις πρώτες πρωινές ώρες (02:00 πμ κορύφωση) της Δευτέρας, σύμφωνα με την ΕΜΥ και την ΓΓΠΠ.

Για λόγους πρόληψης και ασφάλειας οι κάτοικοι της πόλης μας και τα μαγαζιά εστίασης πρέπει ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΘΕΤΟΥΝ στα πεζοδρόμια κλαδιά, ογκώδη αντικείμενα, χαρτόκουτα και άλλα απορρίμματα.

Υπάρχει κίνδυνος να παρασυρθούν και να βουλώσουν τα φρεάτια που πρόσφατα καθαρίστηκαν στοχευμένα.

Τα συνεργεία του Δήμου μας σήμερα Σάββατο και αύριο Κυριακή μαζεύουν όσα αιτήματα έχουν ενημερώσει έγκαιρα οι Δημότες στο 15415 (γραφείο εξυπηρέτησης Δημότη).

Σύμφωνα με τον "Κανονισμό Πόλης" ΠΡΩΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗΣ και εφόσον υπάρχει η δυνατότητα έγκαιρης αποκομιδής και μόνο τότε, γίνονται οι ενέργειες απόθεσης κλαδιών και ογκωδών από τους κατοίκους ή τα ιδιωτικά συνεργεία.

Ενέργειες που θέτουν σε κίνδυνο την ασφάλεια της Πόλης μας και των κατοίκων, θα θεωρούνται παραβατικές και θα επιβάλλονται τα προβλεπόμενα πρόστιμα.

* ΑΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ ΜΑΣ.

* ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

Γραφείο Δημότη 15415
Γραφείο Πολιτικής Προστασίας 2132026000.
Τηλέφωνο Έκτακτης Ανάγκης 6979 800 633 

Προβλήθηκε 1134 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.