Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα, με το αυτοκίνητο να καταλήγει ανάποδα στο οδόστρωμα, σημειώθηκε το πρωί στον Βύρωνα, στην οδό Μεσολογγίου.
Πηγή εικόνας: Κοσμάς Τσιάκαλος
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και στην συνεχεία αναποδογύρισε. Ωστόσο, φάνηκε τυχερός, καθώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Πηγή εικόνας: Λεωνίδας Παπανίκος
Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το πέμπτο τροχαίο με αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, που γίνεται μέσα σε λίγους μήνες στον Βύρωνα.
Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.
Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας
Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.