Ακόμα ένα τροχαίο ατύχημα, με το αυτοκίνητο να καταλήγει ανάποδα στο οδόστρωμα, σημειώθηκε το πρωί στον Βύρωνα, στην οδό Μεσολογγίου.
Πηγή εικόνας: Κοσμάς Τσιάκαλος
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και στην συνεχεία αναποδογύρισε. Ωστόσο, φάνηκε τυχερός, καθώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.
Πηγή εικόνας: Λεωνίδας Παπανίκος
Να σημειώσουμε ότι αυτό είναι το πέμπτο τροχαίο με αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο, που γίνεται μέσα σε λίγους μήνες στον Βύρωνα.
Ο 59χρονος οδηγός, κατόπιν διένεξης σε άλλο οδηγό στη συμβολή των Λεωφόρων Αλίμου και Βουλιαγμένης, τον απείλησε επιδεικνύοντας του τσεκούρι και αποχώρησε.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 17χρονος συνελήφθη την περασμένη βδομάδα στην Ηλιούπολη όταν εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς. ενώ έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο δράστες και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία