ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δ.Σ. του σωματείου εργαζομένων στον Δήμο Ηλιούπολης εκφράζει τη συμπαράσταση του και την αλληλεγγύη του στον αρχιπυροσβέστη Κωνσταντίνο Κέκη, ο οποίος ανέδειξε ως όφειλε τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισε ο ίδιος και οι συνάδελφοι του το 2018 κατά τη διάρκεια της μεγάλης δασικής
πυρκαγιάς στο Κοντοδεσπότι Ευβοίας.

Προβλήματα διαχρονικά αναγνωρισμένα από το σύνολο της  κοινωνίας.

Η στάση του συναδέλφου είχε σαν αποτέλεσμα να διώκεται πειθαρχικά από αυτούς που θέλουν να επιβάλουν σιγή νεκροταφείου στους χώρους δουλειάς.

Καταγγέλλουμε τις μεθοδεύσεις του Υπουργείου και συνολικά της κυβέρνησης

Και απαιτούμαι :

  • Να σταματήσει η συγκεκριμένη και άδικη ΕΔΕ.
  • Να σταματήσει η καταχρηστική δίωξη του αρχιπυροσβέστη Κωνσταντίνου Κέκη.
  • Η κυβέρνηση εδώ και τώρα να δώσει λύση στα τεράστια προβλήματα των πυροσβεστών.

Οι εργαζόμενοι ξέρουμε και μια γροθιά θα δώσουμε απάντηση σε αυτούς που θέλουν να μας φιμώσουν, στους υπηρέτες του συστήματος που νομίζουν ότι με το δόγμα νόμος και τάξη θα μας μετατρέψουν σε δούλους χωρίς φωνή χωρίς δικαιώματα και με σκυμμένα κεφάλια.

ΤΟ Δ.Σ.

Άρθρο από τον 902.gr.

''Κύμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης από σωματεία και φορείς στον αρχιπυροσβέστη Κώστα Κέκη, που διώκεται γιατί μπήκε μπροστά για να οργανωθεί ο αγώνας, ώστε να λυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πυροσβέστες.

Συγκεκριμένα, την αλληλεγγύη τους εκφράζουν με ψήφισμά τους, το Δημοτικό Συμβούλιο Κύμης - Αλιβερίου, το Σωματείο Απόστρατων Πυροσβεστικού σώματος Ν. Χανίων, το Γενικό Συμβούλιο της ΑΔΕΔΥ, το Περιφερειακό Συμβούλιο Στερεάς Ελλάδας, το ΠΑΜΕ, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου «Αργύριος Μοσχίδης», η Β' ΕΛΜΕ Αθήνας, το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης, το Συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής, τα Νομαρχιακά Τμήματα της ΑΔΕΔΥ Κεφαλονιάς - Ιθάκης και Λήμνου, η Α' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ελευσίνας - Ασπροπύργου - Μάνδρας, το Εργατικό Κέντρο Νάουσας, ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΠΕ Αιτωλοακαρνανίας, η Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Ηπείρου, το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσπρωτίας, το Εργατικό Κέντρο Λευκάδας - Βόνιτσας, το Εργατικό Κέντρο Κεφαλονιάς - Ιθάκης, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Νομού Εύβοιας.

Επίσης, το Δημοτικό Συμβούλιο Ληξουρίου, το Εργατικό Κέντρο Αρτας, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Κορυδαλλού, ο Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Χαϊδαρίου, το Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου και εργαζομένων Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Κ. Μακεδονίας, το Συνδικάτο Τροφίμων και ποτών Εύβοιας - Βοιωτίας, ο Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝ-ΚΥ Κύμης, η Ένωση Εμποροϋπαλλήλων Ν. Θεσσαλονίκης, το Σωματείο Εργαζομένων στις Επιχειρήσεις Παραγωγής Επισιτιστικών Προϊόντων Κεντρικής Μακεδονίας, το Σωματείο Εργαζομένων Φροντιστηρίων - Ιδιωτικών Εκπαιδευτηρίων Θεσσαλονίκης - Βορείου Ελλάδας, η Ενωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Κεφαλλονιάς - Ιθάκης''.  

Προβλήθηκε 585 φορές

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ: ''Ζητάμε βοήθεια για την αναβάθμιση των χώρων Πυροφυλακίου Ηλιούπολης''

Με τη δική σας πολύτιμη στήριξη, μπορεί να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 € που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας!