Κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Γλυφάδας, όπου περίπου στις 12:00 έγινε ατύχημα με φορτηγό που μετέφερε ελαιόλαδο!

Το ατύχημα με το φορτηγό που μετέφερε ελαιόλαδο έγινε υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, στο ρεύμα της Βουλιαγμένης προς τη Γλυφάδα, στη συμβολή με τη Λαμπράκη.

Εξαιτίας της εκτροπής του, ο δρόμος στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, γέμισε από το λάδι που μετέφερε!

Άμεσα σήμανε συναγερμός και το σημείο αποκλείστηκε, με συνέπεια η κυκλοφορία των οχημάτων να επιτρέπεται μόνο από μια λωρίδα και να έχει δημιουργηθεί κυκλοφοριακό χάος.

Αν και από πλευράς κίνησης η κατάσταση είναι καλύτερη, η κυκλοφορία εξακολουθεί να γίνεται από μια λωρίδα, αφού στο σημείο όπου έχει πέσει λάδι, συνεργεία έριξαν πριονίδι και χώμα για να μη γλιστρήσει κάποιο αυτοκίνητο ή κάποια μηχανή και γίνει ατύχημα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ – ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΣΑΜΑΡΤΖΗΣ
 

www.newsit.gr 

Προβλήθηκε 793 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.