ΠΣΕ Β3’ Νότιου Τομέα Αθηνών του ΜέΡΑ25

Εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίου Δημητρίου, Λεωφ. Αγίου Δημητρίου 55, με θέμα το «Ρέμα Πικροδάφνης».

Ομιλητές ο Επίκουρος Καθηγητής Γεωλογικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου κ. Κωσταντίνος Λουπασάκης και ο Βουλευτής κ. Κρίτων Αρσένης.

Έχουν προσκληθεί ο Περιφερειάρχης Αττικής και οι Δήμαρχοι Παλαιού Φαλήρου, Αλίμου, Αγίου Δημητρίου και Ηλιούπολης.

Θα παρέμβουν η Αντιπρόεδρος της Βουλής κα Σοφία Σακοράφα και εκπρόσωποι των συλλόγων “Δίκτυο πολιτών για τη Διάσωση του Ρέματος Πικροδάφνης” και Κ.Ι.Π.Η.

Υ.Γ.: Θα ακολουθήσει ανακοίνωση με το σχετικό πρόγραμμα 

Προβλήθηκε 244 φορές
Θεοδωρικάκος: Κατάργηση της απλής αναλογικής στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να καταργήσει την απλή αναλογική στις εκλογές της Αυτοδιοίκησης. Αυτό σημείωσε ο υπουργός Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκος, σε συνέντευξή του στο Mega Σαββατοκύριακο.

Ο καιρός την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020

ΑΤΤΙΚΗ - Καιρός: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Από αργά το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και ο καιρός θα βελτιωθεί.

Θάνος Βεζυργιάννης: Θλίψη για τον θάνατο του μακροβιότερου δημάρχου Ν. Ψυχικού

Για τον επί 16χρόνια δήμαρχο Νέου Ψυχικού, ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, δήλωσε: “Ο Θάνος Βεζυργιάννης ταύτισε το όνομά του με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο επί 16 χρόνια ως Δήμαρχος Νέου Ψυχικού όσο και ως Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών