Το νιαουρίζειν εστί σκυλοσοφείν και το bazaarεύειν ο μόνος τρόπος για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε να βοηθάμε τους αδέσποτους φίλους μας..!

Έχουμε τη χαρά λοιπόν για άλλη μια χρονιά να σας προσκαλέσουμε και φέτος, εμείς, οι εθελοντές του Σωματείου Περίθαλψης & Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Stray.Gr, στο 16o Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας!!

Το Bazaar μας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019, 10:00-20:00, στο υπέροχο στέκι μας, που μας φιλοξενεί για 3η φορά, τον χώρο τέχνης Trii Art Hub (Δράκου 9, α-κ-ρ-ι-β-ώ-ς 50 μέτρα από τη στάση μετρό Συγγρού Φιξ).

Παιδιά-σκυλιά αν έχετε (και γατιά) μην το χάσετε, γιατί στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar μας θα βρείτε δώρα για όλους (ακόμα και για κείνη τη θεία που έχετε να μιλήσετε 3 χρόνια):

• Τα πιο γούρικα γούρια (μετά από έτη συγκριτικής μελέτης μπορούμε πια με βεβαιότητα να πούμε ότι τα πατουσογούρια μας τρώνε λάχανο όλα τα υπόλοιπα με πέταλα κλπ), φτιαγμένα από τους εθελοντές μας με πολλή αγάπη (και ξεμάτιασμα)!

• Κοσμήματα με γάτες-σκύλους-κόκκαλα-ψαροκόκκαλα-πατούσες και ότι άλλο τραβάει η ψυχή του φιλόζωου κοινού μας- φυσικά δεν λείπουν και τα πιο κλασικά κοσμήματα για να κάνετε δώρο στους λιγότερο σκυλογατοκεντρικούς φίλους σας (και στη θεία που λέγαμε)

• Είδη για τον σκύλο σας και τη γάτα σας- έλατε, μη ντρέπεστε, κάτω από το χριστουγεννιάτικο δέντρο υπάρχει πάντα κι ένα δώρο για τον καλύτερο σας φίλο, αυτόν, τον τριχωτό με τις πατούσες…!

• Δώρα και διακοσμητικά αντικείμενα, χειροποίητα και μη

• Βιβλία καινούργια και μεταχειρισμένα σε εξαιρετικά χαμηλές τιμές, διότι κοντά στο νου κι η γνώση

• Όλα τα υπέροχα προϊόντα του Stray.Gr, φούτερ και t-shirts για μικρούς και μεγάλους, κούπες και τσάντες

• Ημερολόγια για να οργανωθείτε γιατί χανόμαστε!!

• Και φυσικά, τον πλούσιο μπουφέ μας με καφέ, αναψυκτικά και υπέροχα σπιτικά φαγητά και γλυκά απ’ τα χεράκια των εθελοντών μας (και των μαμάδων τους!), τα οποία θα μπορέσετε να απολαύσετε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του μπιστροκαφενείου μας!

Ελάτε με τον σκύλο σας μια υπέροχη βόλτα στο γιορτινό κέντρο της πόλης, κάντε τις αγορές σας και βοηθήστε τα αδέσποτα ζώα!

Από τα Bazaar μας προέρχεται η βασική χρηματοδότηση του ετήσιου έργου μας, δεδομένου ότι δεν λαμβάνουμε καμία οικονομική στήριξη από την πολιτεία ή άλλους φορείς.

Για περισσότερες πληροφορίες: [email protected] και 6947 421521
 

Προβλήθηκε 596 φορές