Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε μεταξύ άλλων το ζήτημα του κόστους των δεδομένων της κινητής τηλεφωνίας, με τις Cosmote και Vodafone να κάνουν πράξη τη δέσμευσή τους και από το μεσημέρι της Παρασκευής να ανακοινώνουν τις νέες τιμές στα Data της κινητής τηλεφωνίας.
 
Σημειώνεται ότι κ. Μητσοτάκης είχε αναφέρει πως οι εταιρείες θα πρέπει να ρίξουν τις τιμές, ώστε να αυξηθούν οι επιδόσεις της Ελλάδας στους δείκτες ευρυζωνικότητας και ψηφιακής οικονομίας.
 
H COSMOTE διπλασιάζει ξανά τα GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, διατηρώντας τις ίδιες χρεώσεις
 
Διπλάσια GB στα πακέτα δεδομένων κινητής, προσφέρει η COSMOTE σε όλους τους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου -οικιακούς και εταιρικούς- κρατώντας ίδιες τις χρεώσεις των πακέτων της. Πρόκειται για τη δεύτερη συνεχόμενη μείωση του κόστους για mobile data που πραγματοποιεί η COSMOTE από τον Ιούλιο του 2019. Συνολικά, σε διάστημα έξι μηνών, έχει πενταπλασιαστεί ο διαθέσιμος όγκος στα πακέτα mobile Internet για τους πελάτες της, με αποτέλεσμα η τιμή ανά GB να έχει μειωθεί κατά 80%. Πλέον, η τιμή ανά GB κυμαίνεται από 0,5 έως 0,99 ευρώ
 
Νέες προσφορές και περισσότερα Data για όλα τα συμβόλαια κινητής Vodafone
 
Η Vodafone Ελλάδας ανακοίνωσε την εμπορική διάθεση νέων και ακόμη πιο ελκυστικών πακέτων δεδομένων, τα οποία εκτοξεύουν τη χρήση data για όλους τους πελάτες συμβολαίου της εταιρείας.
 
Συγκεκριμένα, τα νέα πακέτα, τα οποία είναι διαθέσιμα σε όλους τους πελάτες συμβολαίου για αγορά επιπλέον και ξεχωριστά των παροχών του προγράμματός τους και αφορούν όγκο που ξεκινά από τα 10GB και φτάνει έως και τα 40GB κάθε μήνα, διατίθενται ως εξής:
 
40GB για 1 μήνα προς 19,90 ευρώ,
10GB για 1 μήνα προς 9,90 ευρώ,
10GB για 1 εβδομάδα προς 5,90 ευρώ και,
10GB για 3 μέρες προς 2,90 ευρώ
Απεριόριστα data με ακόμα χαμηλότερη τιμή δίνει η WIND
 
Οι συνδρομητές της WIND μπορούν να απολαμβάνουν πραγματικά απεριόριστα DATA χωρίς να ανησυχούν για την κατανάλωση των δεδομένων απλά ενεργοποιώντας την υπηρεσία unlimited GΒ.
 
Η εμπειρία των απεριόριστων δεδομένων παρέχεται στα εμπορικά διαθέσιμα προγράμματα W με μειωμένο μηνιαίο πάγιο στα 15€ από 20€ για συνδρομητές συμβολαίου οικιακούς και εταιρικούς.
 
H WIND συνεχίζει δυναμικά τις επενδύσεις σε δίκτυα νέας γενιάς έτσι ώστε όλοι οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν τις δυνατότητες του κινητού της δικτύου χωρίς περιορισμούς. 
 

Πηγή: iefimerida.gr  

Προβλήθηκε 1120 φορές
Συμβούλιο της Επικρατείας: Αλλαγή επωνύμου όταν ο πατέρας ''εξαφανίζεται''

Το Ανώτατο Δικαστήριο έκρινε ότι η εγκατάλειψη των παιδιών και η έλλειψη ουσιαστικού δεσμού με τον γονέα, το επώνυμο του οποίου φέρουν, δικαιολογεί την αλλαγή του για ψυχολογικούς λόγους και την υιοθέτηση του επωνύμου της μητέρας

Απεργία ΓΣΕΕ: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας την Τετάρτη

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα υπάρξουν από τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (17.4.24) στο κέντρο της Αθήνας, για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας λόγω πραγματοποίησης συγκεντρώσεων στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.