Α.Σ.Ηλιούπολης 
 
 
🏐 🏐 🏐 Αγωνιστικό πρόγραμμα 🏐 🏐 🏐.
 
☑️ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η γυναικεία μας ομάδα, την Τετάρτη 11/12/2019 στις 21:45 για την 10η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Β' Εθνικής Γυναικών, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα ΔΑΣ Δραπετσώνας στο Κλειστό Δραπετσώνας «Παπαμιχαήλ Αρ.»
 
☑️VINTAGE ΓΥΝΑΙΚΕΣ
Η ομάδα VINTAGE Γυναικών του συλλόγου μας, την Πέμπτη 12/12/2019 στις 21:30 για την 7η αγωνιστική του Πρωταθλήματος, αντιμετωπίζει την αντίστοιχη ομάδα  ΑΕ Αγ. Παρασκευής στο Κλειστό Αγ. Παρασκευής.
 
☑️ΚΟΡΙΤΣΙΑ - Κ18
Η ομάδα μας Κ18, το Σάββατο 14/12/2019 στις 18:00 αντιμετωπίζει την τυπικά γηπεδούχο ομάδα ΓΣ Ιλίου στο Κλειστό του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης.
 
☑️VINTAGE ΑΝΔΡΕΣ

Η ομάδα VINTAGE Ανδρών του συλλόγου μας δεν θα έχει αγωνιστική δράση καθώς θα κάνει το προγραμματισμένο της ρεπό στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. 

Προβλήθηκε 508 φορές

Ηλιούπολη: Οκτώ μήνες με αναστολή στον οδοντοτεχνίτη που παρίστανε τον οδοντίατρο

Το πραγματικό επάγγελμα του ήταν οδοντοτεχνίτης, ωστόσο είχε ανοίξει παράνομα οδοντιατρείο και εργαζόταν ως οδοντίατρος κάτι που ο άτυχος ασθενής δεν γνώριζε, όταν τον επισκέφθηκε για πρώτη φορά.

Μέλος του ιστορικού Φιλολογικού Συλλόγου Παρνασσός ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου

Την Τρίτη 16 Απριλίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην κεντρική αίθουσα εκδηλώσεων του μεγάρου του Φιλολογικού Συλλόγου «Παρνασσός», η τελετή υποδοχής Επιτίμων, Τακτικών και Αντεπιστελλόντων μελών.