Κι όμως, πρόκειται για εικόνες της... Ελλάδας του 2019 και καταγράφηκαν σε βαγόνι του μετρό, στον σταθμό του Συντάγματος. Οι καθυστερήσεις και τα πράγματα που... ξέφυγαν.

Οι μεγάλες καθυστερήσεις που σημειώθηκαν χθες, Δευτέρα 09.12.2019, στην Γραμμή 3 του μετρό λόγω τεχνικού προβλήματος, προκάλεσαν ένταση και… προβλήματα μεταξύ των επιβατών.
Κι όταν λέμε ένταση, δεν εννοούμε λεκτικές αντιπαραθέσεις, αλλά… μπουνιές και καταστάσεις που ξέφυγαν απολύτως!
Μια γυναίκα έχει αναρτήσει τις σοκαριστικές εικόνες στον λογαριασμό της στο Facebook, περιγράφοντας τις στιγμές ως εξής:
«Αίμα, μπουνιές και σπασμένα γυαλιά στο μετρό της Αθήνας στις 11:47».
Μάλιστα, σε σχόλιο κάτω από το post έγραψε ότι το περιστατικό σημειώθηκε «επειδή το μέτρο αργούσε υπερβολικά,ο κόσμος που περίμενε ήταν αμέτρητος και η κατάσταση ήταν ασφυκτική».
 

 

 

Δείτε τις σοκαριστικές εικόνες από το μετρό στο Σύνταγμα

μετρόμετρό

Δείτε ολόκληρο το βίντεο κάνοντας κλικ εδώ
Φωτογραφίες από Facebook / Xrusa Lath Pittarokoili.

www.newsit.gr  

Προβλήθηκε 733 φορές
Ένοχος ο Ηλίας Μίχος για τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό - Αθώα η μητέρα για πορνογραφία και μαστροπεία

Όσοι βρίσκονταν στο δικαστήριο ξέσπασαν σε χειροκροτήματα στο άκουσμα της απόφασης, ενώ αυτή την ώρα πλήθος κόσμου βρίσκεται έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο και πανηγυρίζει.

Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.