Προβλήματα φαίνεται πως προκαλεί ο χειμωνιάτικος καιρός στην Ηλιούπολη.
 
Λόγω της έντονης βροχόπτωσης και του δυνατού ανέμουτο βράδυ της Τρίτης 10/12/2019 , γύρω στις 22:45 έπεσε δέντρο στη συμβολή των οδών Ειρήνης και Κανάρη, με αποτέλεσμα να υπάρξουν για λίγη ώρα προβλήματα στην κυκλοφορία.
 
 Από την πτώση του δέντρου δεν υπήρξαν τραυματισμοί παρά μόνο μικρής κλίμακας υλικές ζημιές, ενώ άμεση υπήρξε η κινητοποίηση της πυροσβεστικής υπηρεσίας.
 
Το πεζοδρόμιο σε εκείνο το σημείο φτιάχτηκε πρόσφατα και όπως φαίνεται δεν έχει υποστεί και κάποια φθορά από την πτώση του δέντρου. Η εργολαβία πεζοδρομίων βρίσκεται σε εξέλιξη στη Λεωφόρο Ειρήνης και μήπως το ριζικό σύστημα του δέντρου είχε αποδυναμωθεί περισσότερο από ότι έπρεπε;
 
Αστοχία υπάρχει σε εκείνο το σημείο όμως και από τα φρεάτια των αντιπλημμυρικών έργων που δεν στάθηκαν ικανά να μαζέψουν τα νερά από το κεντρικό δρόμο της Ηλιούπολης την λεωφόρο Ειρήνης.
 
Σε ανάρτησή του ο αρμόδιος αντιδήμαρχος εφιστά την προσοχή για τις επόμενες ώρες σε όλους τους κατοίκους της Ηλιούπολης για τυχόν προβλήματα που ενδέχεται να δημιουργηθούν λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

 

Πηγή (εδώ) 

Προβλήθηκε 940 φορές