Νίκη για Α.Σ.Ηλιούπολης στην 10η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Β.Εθνικής.

Εντός των τειχών 12 Δεκεμβρίου 2019

Α.Σ.Ηλιούπολης 
 
Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Γυναικών η ομάδα μας, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο tie break, πήρε τη νίκη με 2-3 σετ επί της αντίστοιχης ομάδας ΔΑΣ Δραπετσώνας στο Κλειστό Δραπετσώνας «Παπαμιχαήλ Αρ.»
 
▶️Τα σετ: (21-25, 25-27, 25-22, 25-18, 13-15) 
 
Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Κερκινές):Σταυρούλα Λιαρομάτη (αρχηγός), Άννα Παπαχρήστου, Μυρτώ Ξοφάκη, Ειρηάνα Μαυρογένη, Έφη Κωτούλα, Κατερίνα Κοντολέων, Ιωάννα Γωγούσου, Ευμορφία Πεχλιβανίδου,  Κασμηρία Δημητρίου, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, Θάλεια Βροντίση, Ειρήνη Παναγοπούλου (λ), Ελευθερία Δρακουλάκου (λ).
 
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής :
 
☑️ ΑΓΟΓ Ευρυάλη - ΓΑΝΣ Ίρις 1-3
 
☑️ ΑΕ Αίολος Ταύρος -  ΑΟΠ Μοσχάτου 3-2
 
☑️  ΑΟ Ένωση Ιλίου - ΑΕΓ Αιξωνή 1-3 (13-25, 23-25, 26-24, 24-26)
 
☑️ ΑΟΝΣ Μίλων - ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 3-0 (25-20, 25-23, 25-11)

☑️ ΑΠΣ Αλίμου - ΑΟ Θρίαμβος 0-3 (19-25,19-25,15-25) 

Προβλήθηκε 968 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.