Νίκη για Α.Σ.Ηλιούπολης στην 10η αγωνιστική στο Πρωτάθλημα της Β.Εθνικής.

Εντός των τειχών 12 Δεκεμβρίου 2019

Α.Σ.Ηλιούπολης 
 
Στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Β’ Εθνικής Γυναικών η ομάδα μας, σε έναν αγώνα που κρίθηκε στο tie break, πήρε τη νίκη με 2-3 σετ επί της αντίστοιχης ομάδας ΔΑΣ Δραπετσώνας στο Κλειστό Δραπετσώνας «Παπαμιχαήλ Αρ.»
 
▶️Τα σετ: (21-25, 25-27, 25-22, 25-18, 13-15) 
 
Α.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Κερκινές):Σταυρούλα Λιαρομάτη (αρχηγός), Άννα Παπαχρήστου, Μυρτώ Ξοφάκη, Ειρηάνα Μαυρογένη, Έφη Κωτούλα, Κατερίνα Κοντολέων, Ιωάννα Γωγούσου, Ευμορφία Πεχλιβανίδου,  Κασμηρία Δημητρίου, Μαρίνα Καλαϊτζίεβα, Θάλεια Βροντίση, Ειρήνη Παναγοπούλου (λ), Ελευθερία Δρακουλάκου (λ).
 
Τα υπόλοιπα αποτελέσματα της 10ης αγωνιστικής :
 
☑️ ΑΓΟΓ Ευρυάλη - ΓΑΝΣ Ίρις 1-3
 
☑️ ΑΕ Αίολος Ταύρος -  ΑΟΠ Μοσχάτου 3-2
 
☑️  ΑΟ Ένωση Ιλίου - ΑΕΓ Αιξωνή 1-3 (13-25, 23-25, 26-24, 24-26)
 
☑️ ΑΟΝΣ Μίλων - ΑΟ Αστέρας Νίκαιας 3-0 (25-20, 25-23, 25-11)

☑️ ΑΠΣ Αλίμου - ΑΟ Θρίαμβος 0-3 (19-25,19-25,15-25) 

Προβλήθηκε 960 φορές

Hλιούπολη: Έπεσε μεγάλο ξύλινο δοκάρι ενώ έπαιζαν παιδιά στο πάρκο του Αγίου Νικολάου

Στιγμές αγωνίας έζησαν γονείς και μικρά παιδιά το βράδυ του Σαββάτου (25/4) στο πάρκο του Αγίου Νικολάου στην Ηλιούπολη, όταν μια μεγάλη ξύλινη δοκός από την υπερυψωμένη κατασκευή (πέργκολα) του χώρου αποκολλήθηκε και έπεσε στο έδαφος.

''Έφυγε'' ο Νίκος Αναγνωστόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας της παράταξης του Δημήτρη Κιντή, κομμουνιστής μέλος του ΚΚΕ μέχρι τέλους, συνεπής αγωνιστής της γενιάς των φυλακίσεων και των εξοριών, ο Νίκος Αναγνωστόπουλος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 92 χρόνων.