Στις 6 Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Παρασκευή στο Δημοτικό Κατάστημα συνεδρίασε η Οικονομική Επιτροπή .

Ο επικεφαλής της παράταξης "Η Πόλη που θέλω" , κ. Γαβριήλ Αραμπατζής παρακολούθησε την συνεδρίαση της επιτροπής.

Κατά τη συζήτηση του θέματος "Λήψη απόφασης σχετικά με την άσκηση ή μη μηνυτήριας αναφοράς κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της υπεξαγωγής δημοσίων εγγράφων", ο κ. Αραμπατζής επεσήμανε ότι το θέμα είναι πρωτίστως υπηρεσιακό και ρώτησε εάν έχει γίνει ή εχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή ΕΔΕ από την διοίκηση.

"Πέρα από το ποινικό δίκαιο υπάρχει και το διοικητικό δίκαιο εκτιμώ ότι δεν είδατε αυτή την διάσταση και θέλει προσοχή γιατί υπάρχει κίνδυνος στοχοποίησης υπαλλήλων του Δήμου."

Στο κείμενο της απόφασης της Οικονομικής Επιτροπής που αναρτήθηκε στη "ΔΙΑΥΓΕΙΑ" στις 11/12 με ΑΔΑ ΩΞΑ3ΩΡΥ- ΗΑΓ αναγράφεται σχετικά : "Κατά τη συζήτηση του θέματος προτάθηκε από τον κ. Αραμπατζή η διεξαγωγή Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης όπου ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα ότι είναι ορθή η πρότασή του και ήδη έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της."

Ουδέποτε έγινε πρόταση αλλά ερώτηση από τον κ. Αραμπατζή και επισήμανση παράληψης και βιασύνης στις ενέργειες της διοίκησης. Από το κείμενο διαφαίνεται η ειλημμένη απόφαση από την διοίκηση του Δήμου να διεξάγει ΕΔΕ. ("......ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σώμα....... και ήδη έχει προγραμματιστεί η διεξαγωγή της")

Κατόπιν των παραπάνω απαιτούμε την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας, την διόρθωση του κειμένου και την ορθή επανάληψη της απόφασης.

Δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται για λάθος, θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν πρόκειται για εσκεμμένη πράξη της διοίκησης ,με σκοπό την επίρριψη ευθυνών στον κ. Αραμπατζή για την πρόκληση της εν λόγω ΕΔΕ.

Η διοίκηση του Δήμου έχει επιδοθεί σε ένα κυνήγι ενόχων.

Στην προσπάθεια της να δικαιολογήσει όλα αυτά για τα οποία κατήγγειλε προεκλογικά την προηγούμενη διοίκηση, προσπαθεί με κάθε τρόπο να βρει άλλοθι σε τυχόν μελλοντικές αστοχίες και ευθύνες της σε ζητήματα που έχουν σχέση με τα καταγγελλόμενα.

Πρέπει να προσκομίσει άμεσα στο Δημοτικό Συμβούλιο όλα τα στοιχεία που διαθέτει για τα θέματα των διαγωνισμών που ακύρωσε , σχετικά με τον φωτισμό των LED , την αγορά των κάδων απορριμμάτων αλλά και του προγράμματος συνεργασίας με το ΤΕΙ Κρήτης για την κομποστοποίηση.

Η ερώτηση μας είναι αν τα διαθέτει ή ακόμα τα ψάχνει;

Ο Δήμαρχος και οι συνεργάτες του πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι πλέον ασκούν διοίκηση και όχι αντιπολίτευση, διακατεχόμενοι από τιμωρητική και ρεβανσιστική διάθεση.

Θα πρέπει να ασχοληθούν με τα μεγάλα προβλήματα της πόλης αλλά και της καθημερινότητας.

Μέχρι τώρα όλοι βλέπουν ότι είναι μία από τα ίδια.

πηγή  

Προβλήθηκε 581 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.