Οι Κοινωνικές Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών του Δήμου Βύρωνα (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Δομή Παροχής Συσσιτίου), το τοπικό τμήμα του "Χαμόγελου του Παιδιού" και οι καταστηματάρχες της αγοράς Βύρωνα συνδιοργανώνουν, Χριστουγεννιάτικη γιορτή την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 6.00 μ.μ. στον πεζόδρομο της αγοράς (επί της οδού Ιθώμης) με σκοπό να φωταγωγήσουμε όλοι μαζί το χριστουγεννιάτικο δέντρο της αγοράς μας.

Σας προσκαλούμε σε μια γιορτή με πολλά κεράσματα που θα προσφέρουν οι καταστηματάρχες και με πολλά δρώμενα για μικρούς και μεγάλους όπως μπαλονοκατασκευές, Face Painting, κεράσματα, κλήρωση πολλών δώρων σε συνδυασμό με πολύ χριστουγεννιάτικη μουσική!!!

Όσοι επιθυμούν ενόψει εορτών μπορούν να προσφέρουν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των Κοινωνικών Δομών του Δήμου (Κοινωνικό Παντοπωλείο & Παροχή Συσσιτίου) στην διεύθυνση Ιθώμης 6, καθώς επίσης να δωρίσουν παιδικά ρούχα και παιχνίδια στο «Χαμόγελο του Παιδιού» Βύρωνα.

Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί ώστε κανένα νοικοκυριό να μη στερηθεί είδη βασικών αναγκών ενόψει εορτών!

-----------------------------------
Πληροφορίες επικοινωνίας:
Κοινωνικές Υπηρεσίες Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών: Κοιν. Παντοπωλείο – Παροχή Συσσιτίου
Διεύθυνση: Ιθώμης 6, αγορά Βύρωνα
Τηλέφωνο: 2107653054
Email: [email protected], [email protected]
Facebook: Κοινωνικό Παντοπωλείο-Παροχής Συσσιτίου Δήμου Βύρωνα 

Προβλήθηκε 1014 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.