Διαβάζουμε στην Διαύγεια 2 Αποφάσεις για: Παραχωρήσεις  ή μη σχολικών χώρων σε συλλόγους και αθλητικά σωματεία, όπως αυτές αναρτήθηκαν.

Η πρώτη από την «Σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» και η δεύτερη από την «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης».

Οι παραχωρήσεις από την «Σχολική επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης» είναι για Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων νηπιαγωγείων και δημοτικών σχολείων, για αθλητικούς συλλόγους, λαογραφικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, κορεατικό σχολείο, και δραστηριότητες του δήμου Ηλιούπολης (Πολιτισμικές Συναντήσεις με στοιχεία γλώσσας - Ξένη γλώσσα-, εκμάθηση μουσικών οργάνων, κοινωνικό φροντιστήριο), εκκλησιαστική κοινότητα για κατηχητικό κλπ.

Σε δύο φορείς δεν έδωσαν αίθουσα:

1) στην Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης για το Λαϊκό Φροντιστήριο λαμβάνοντας υπόψη την αρνητική εισήγηση του συλλόγου διδασκόντων,

2) στο φορέα «Αμαζόνες» Ελληνική Ένωση Ομαδικού Αθλητικού χορού λαμβάνοντας υπόψη την αρνητική εισήγηση του συλλόγου διδασκόντων

Όλη η Απόφαση εδώ

 

Οι παραχωρήσεις από την «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ηλιούπολης»,  είναι προς αθλητικά σωματεία (αίθουσες και γήπεδα γυμνασίων και λυκείων της πόλης) καθώς και αίθουσες προς την ΕΝΩΣΗ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ , τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΩΝ “ΦΑΙΑΚΕΣ”, τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΘΕΣΣΑΛΙΩΤΩΝ “ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ”, την ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ & ΠΥΡΟΣΒΕΣΗΣ, την ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (ΤΜΗΜΑ ΚΗΠΩΝ), τον ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ, το ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ «ΡΟΛΙΓΚΑΝΣ» ΗΛ/ΛΗΣ, τους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, τον ΡΟΤΑΡΙΑΝΟ ΟΜΙΛΟ, την Πρεσβεία της Δημοκρατίας της Σερβίας, τον Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων 5ου Γυμνασίου.

Δεν παραχωρήθηκε αίθουσα στο Σύλλογο «ΔΡΑΣΗ – ΑΘΛΟΣ» στο χώρο του ΕΠΑ.Λ. (για το τμήμα της ρυθμικής γυμναστικής) κατόπιν αρνητικής εισηγήσεως της Δ/νσης του σχολείου .

όλη η Απόφαση εδώ 

Προβλήθηκε 1121 φορές