Συνελήφθη, στις 16-12-2019 στην Αθήνα, από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα Ζ), 38χρονος αλλοδαπός, για κλοπές από διαμερίσματα, καταστήματα και αποθήκες πολυκατοικιών.

Ειδικότερα, ο 38χρονος κατελήφθη να μεταφέρει εντός βαλίτσας ηλεκτρονικές συσκευές, των οποίων την προέλευση δεν μπορούσε να δικαιολογήσει και για τον λόγο αυτό οδηγήθηκε αρχικά στο Τμήμα Ασφάλειας Ομονοίας και στη συνέχεια στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκεί διαπιστώθηκε ότι την προηγούμενη μέρα είχε διαρρήξει αποθήκη διαμερίσματος στην περιοχή της Γλυφάδας, αφαιρώντας από το εσωτερικό της αντικείμενα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του.

Παράλληλα, η ανωτέρω Υπηρεσία διενεργούσε έρευνα για τον εντοπισμό του καθώς και ενός 36χρονου ομοεθνή του, διότι ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες διαρρήξεων σε διαμερίσματα, καταστήματα και αποθήκες πολυκατοικιών σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Από την έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας, εξιχνιάσθηκαν από τις αρχές του χρόνου είκοσι (20) περιπτώσεις κλοπών εκ των οποίων (17) σε αποθήκες, (2) σε οικίες και (1) σε κατάστημα.

Επισημαίνεται ότι οι κατηγορούμενοι έχουν κατηγορηθεί στο παρελθόν για όμοια αδικήματα.

Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τον παρέπεμψε στον Ανακριτή.

Ελληνική Αστυνομία 

Προβλήθηκε 643 φορές