Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι οδηγοί κινούνταν, το μεσημέρι της Παρασκευής (20.12.2019), η λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου, στο Κορωπί. Είδαν έναν περιπολικό να καταδιώκει αυτοκίνητο, το οποίο τελικά ανατράπηκε!
Η καταδίωξη κράτησε αρκετή ώρα και σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο ένας απ’ αυτούς να τραυματιστεί ελαφρά και οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν.
Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, που λίγη ώρα νωρίτερα είχαν κάνει διάρρηξη στην περιοχή.
Η καταδίωξη ξεκίνησε στη λεωφόρο Κορωπίου. Το αυτοκίνητό τους μπήκε στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου, με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.
Στο ύψος της οδού Αγίων Αναργύρων, όμως, το αυτοκίνητο των διαρρηκτών ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.
Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν ο ένας από τους επιβαίνοντες να τραυματιστεί ελαφρά. Οι αστυνομικοί έκαναν πέντε συλλήψεις.
Λόγω της ανατροπής προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

www.newsit.gr  

Προβλήθηκε 173 φορές
Έφυγε από τη ζωή ο Νικόλαος Σφακιανάκης, ιδρυτής της αντιπροσωπείας Suzuki

Πρόκειται για έναν αυτοδημιούργητο επιχειρηματία με καταγωγή από την Κρήτη, ο οποίος κατάφερε να αφήσει το στίγμα του στο χώρο της εμπορίας αλλά και της κατασκευής οχημάτων, για περισσότερο από μισό αιώνα.

Διατέθηκαν 378.442 τεμάχια υγειονομικού υλικού σε Δήμους και φορείς από την Περιφέρεια Αττικής.

Γ. Πατούλης: «Στηρίζουμε τους εργαζόμενους της αυτοδιοίκησης, των σωμάτων ασφαλείας και τους ιατρούς που αυτές τις δύσκολες ώρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την μάχη εναντίον του κορωνοϊού».

Τι αλλάζει από Δευτέρα 30.03.2020, στο όριο για τις ανέπαφες συναλλαγές χωρίς PIN

Ανέπαφες συναλλαγές χωρίς να χρειάζεται PIN για ποσά έως και 50 ευρώ θα μπορούν να κάνουν οι καταναλωτές από τη Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020, μετά την απόφαση των τραπεζών να αυξήσουν το όριο στις συγκεκριμένες συναλλαγές χωρίς τη χρήση PIN.