Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι οδηγοί κινούνταν, το μεσημέρι της Παρασκευής (20.12.2019), η λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου, στο Κορωπί. Είδαν έναν περιπολικό να καταδιώκει αυτοκίνητο, το οποίο τελικά ανατράπηκε!
Η καταδίωξη κράτησε αρκετή ώρα και σταμάτησε όταν το αυτοκίνητο των υπόπτων ανατράπηκε με αποτέλεσμα ο ένας απ’ αυτούς να τραυματιστεί ελαφρά και οι αστυνομικοί να τους συλλάβουν.
Όλα ξεκίνησαν όταν περιπολικό αντιλήφθηκε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν πέντε άτομα, που λίγη ώρα νωρίτερα είχαν κάνει διάρρηξη στην περιοχή.
Η καταδίωξη ξεκίνησε στη λεωφόρο Κορωπίου. Το αυτοκίνητό τους μπήκε στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου, με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο.
Στο ύψος της οδού Αγίων Αναργύρων, όμως, το αυτοκίνητο των διαρρηκτών ανατράπηκε και ακινητοποιήθηκε.
Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν ο ένας από τους επιβαίνοντες να τραυματιστεί ελαφρά. Οι αστυνομικοί έκαναν πέντε συλλήψεις.
Λόγω της ανατροπής προκλήθηκε κυκλοφοριακό χάος στη λεωφόρο Κορωπίου – Αεροδρομίου.
ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

www.newsit.gr  

Προβλήθηκε 518 φορές
Πέθανε ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης: Ποιο ήταν το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ γνωστό ως ''Ιταλός''

Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης, μέλος της αντιστασιακής οργάνωσης ΠΑΚ που ίδρυσε το ΠΑΣΟΚ κατά της στρατιωτικής Χούντας, είχε γεννηθεί στην Αλεξανδρούπολη το 1951. Σπούδασε Πολιτικές και Οικονομικές Επιστήμες με μεταπτυχιακό στην Κοινωνιολογία.