Από ικανών χρόνων, στην εκκλησιαστική κοινότητα της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως, οι Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων και των Θεοφανίων τελούνται βραδινές.

Την Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019 και από ώρα 17:00, έγιναν ο εσπερινός και ο όρθρος της 24ης, οι Μεγάλες Ώρες και εσπερινή Λειτουργία του Μεγάλου Βασιλείου.

Ο Μητροπολίτης Βρεσθένης Θεόκλητος, χοροστάτησε στις Ώρες και τέλεσε την Θεία Λειτουργία συμπαραστατούμενος από τους αρχιμανδρίτες Σεραφείμ Δημητρίου και Δαμασκηνό Φυλακτό.

Στις Ώρες έλαβε μέρος και ο πρωτοπρεσβύτερος Λάμπρος Ξεσφύγγης, ο οποίος και θα τελέσει την Θεία Λειτουργία το πρωί της 24ης Δεκεμβρίου.

Ο Μητροπολίτης Θεόκλητος στο κήρυγμα του μίλησε για το υπόδειγμα ταπείνωσης, τον γεννηθέντα Θεό, και ευχήθηκε να όλοι να είμαστε απλοί, ταπεινοί, καταδεκτικοί με αγάπη για τον διπλανό μας, τον συνάνθρωπο μας.

Εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.

 

Προβλήθηκε 518 φορές

Τέλος από την Ηλιούπολη ο Πασπαλιάρης

Μία ημέρα μετά την ισοπαλία (2-2) στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό, η Ηλιούπολη ανακοίνωσε ότι ο γενικός αρχηγός και υπεύθυνος αγωνιστικού τμήματος της ΠΑΕ, Ανδρέας Πασπαλιάρης, αποτελεί παρελθόν από τον σύλλογο.