• syntrivani
  • kargas
  • raxati
  • george's_jewellery
  • little_bees
  • anthologio
  • carbonoff
  • venchi
  • vlachos_apofraxeis
  • ispecs
  • paulou_dontia
  • chrysallida_new
  • lampros_odontiatros
  • 3pigs
  • kids_party
  • chrisalida
  • titans_ Ju_Jitsu_Club
  • dimi_fashion
  • artina bakery
  • jason cafe
  • enso_tatoo
  • skoumis_metaforiki
  • stamatiou_apofraxeis
  • moutrakia.kids.tv
  • anagnostou
  • Iraklis_Tsims
  • psinokaimetho
  • petshopcorner
  • booze
  • Ηλεκτρικά Φασόης
  • goudis

Αυτοκίνητο παρέσυρε γυναίκα στο Μοσχάτο

Στα πέριξ 24 Δεκεμβρίου 2019

του Μιχάλη Τεζάρη

Τον τραυματισμό μίας γυναίκας προκάλεσε οδηγός αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο Μοσχάτο, στις 20:10 το απόγευμα της Δευτέρας.

Ο οδηγός παρέσυρε τη γυναίκα ενώ βρισκόταν έξω από τον σταθμό του ΗΣΑΠ της περιοχής με αποτέλεσμα να την τραυματίσει και να προκληθεί πανικός στους πεζούς που είδαν τη γυναίκα να βρίσκεται κάτω από τις ρόδες του οχήματος.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί και συνέλαβαν των άνδρα, ενώ η γυναίκα έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο, χωρίς να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας της. 

newpost.gr

Προβλήθηκε 883 φορές

Β. Σπανάκης: ''Πάνω από 60 εκατομμύρια ευρώ για την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης''

Για τη χρηματοδότηση ύψους άνω των 60 εκατομμυρίων ευρώ επί Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με στόχο την αντιπλημμυρική προστασία του ρέματος της Πικροδάφνης και της ευρύτερης περιοχής, μίλησε σήμερα στη Βουλή ο Υφυπουργός Εσωτερικών Βασίλης Σπανάκης στο πλαίσιο της συζήτησης σχετικής επίκαιρης ερώτησης του ΠΑΣΟΚ.

Επεισοδιακή καταδίωξη στο Παλαιό Φάληρο: ''Καρφώθηκε'' με κλεμμένο αυτοκίνητο σε 4 παρκαρισμένα οχήματα και συνελήφθη

Έκλεψε το αυτοκίνητο στην Καλλιθέα και ο δρόμος την «έβγαλε» στο Παλαιό Φάληρο όπου προκάλεσε το τροχαίο - Παράτησε το αυτοκίνητο και τράπηκε με τα πόδια σε φυγή

Μαύρη μέρα στον Δήμο Αγίου Δημητρίου: Σκοτώθηκε σε τροχαίο 57χρονος υπάλληλος καθαριότητας ενώ πήγαινε στη δουλειά του

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τις 3:00 τα ξημερώματα. Ο άτυχος εργαζόμενος, Ηλίας Πιερράτος, κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του επί της οδού Αττάλου.