Ένα ακόμη ατύχημα με ΤΑΞΙ στη περιοχή του Δήμου Δάφνης Υμηττού.
 
Λίγες ημέρες μετά το περιστατικό με το αναποδογυρισμένο ΤΑΞΙ σε γειτονιά του Υμηττού, προστέθηκε ένα ακόμα ατύχημα με ΤΑΞΙ.
 
Το Σάββατο 28/12 γύρω στις 13.00 το μεσημέρι, στο σημείο που η Λεωφόρο Βουλιαγμένης συναντά το φανάρι της καθόδου της οδού Γραβιάς, για άγνωστους λόγους οδηγός ΤΑΞΙ χάνει τον έλεγχο  του οχήματος και με μεγάλη ταχύτητα εισβάλει μέσα σε βιτρίνα καταστήματος Αθλητικών ειδών επί της οδού Χίου.
 
Εκτός από τις υλικές ζημιές στο κατάστημα και στο όχημα ευτυχώς σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας δεν σημειώθηκε τραυματισμός, είτε στο οδηγό, είτε σε περαστικό, είτε σε όσους βρισκόντουσαν εντός του καταστήματος.
 
Να σημειώσουμε ότι το σημείο είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για τους περαστικούς διότι είναι ένας πολυσύχναστος κόμβος και επιπλέον η εμμονή του δήμου να αντικαθιστά την άσφαλτο στο οδόστρωμα με κυβόλιθους με τη ολισθηρότητα που παρουσιάζουν με τη φθορά των χρόνων τους δημιουργούνται ακόμα πιο επικίνδυνες συνθήκες τόσο σε πεζούς όσο και σε οχήματα.
 
Δεν είναι τυχαίο που πολλοί πεζοί βλέποντας το στρωμένο με κυβόλιθους οδόστρωμα έχουν πολλές φορές βρεθεί να κινδυνεύουν από τα οχήματα που είτε κατεβαίνουν την πολυσύχναστη οδό Γραβιάς είτε στρίβουν από τη Βουλιαγμένης στην οδό Χίου για να συναντήσουν την Ηλιουπόλεως.
 
Η λάθος κατασκευή του οδοστρώματος από τη πλευρά του δήμου επί των καθόδων σε μια κεντρική οδό όπως αυτή της Λεωφόρου Βουλιαγμένης, αποτελεί εγκληματική ενέργεια και επιτέλους ο Δήμος Δάφνης Υμηττού πρέπει να εισακούσει τις φωνές της αντιπολίτευσης να ξαναδεί το θέμα. Είναι σίγουρο ότι έχουν δαπανηθεί χιλιάδες ευρώ για αυτές τις κατασκευές αυτό δεν θα πρέπει να αποτελεί φρένο στο να διορθώσουν το λάθος τους.
 
Σήμερα δεν είχαμε ανθρώπινο τραυματισμό ας γίνει κάτι τώρα πριν συμβεί κάτι που δεν θα διορθώνεται.

 

Πηγή notovoice | 28.12.19 

Προβλήθηκε 1057 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση αλληλέγγυα σε κάθε ανάγκη. Συνεργασία Δήμου Σπετσών και ΣΠΑΥ για την Υδροδότηση του νησιού

Ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης και ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημα του Δήμου Σπετσών προκειμένου να βοηθηθεί η υδροδότηση του νησιού.