Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο 65χρονος και γνωστός ορθοπεδικός Γ. Μ. μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του στην Καλαμάτα, ενώ δίπλα του βρέθηκε ένα νυστέρι.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι κατείχε τη θέση του Διευθυντή της Δ' ορθοπεδικής κλινικής του Ασκληπιείου Βούλας

dytikesmaties - Κυριακή 29/12/2019 | 15:49

Τον 65χρονο έψαχνε από χθες το απόγευμα συγγενικό του πρόσωπο και αφού δεν κατάφερε να τον βρει, ειδοποίησε την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα με την συνδρομή της Πυροσβεστικής και τον εντόπισαν στο εσωτερικό της οικίας και συγκεκριμένα στο μπάνιο τον άτυχο άνδρα.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η τοπική ιστοσελίδα eleftheriaonline.gr, οι αστυνομικοί με τη βοήθεια της Πυροσβεστικής μπήκαν στο σπίτι του ιατρού στις 4 σήμερα τα ξημερώματα.

Το πτώμα βρήκαν στο μπάνιο με εμφανή τραύματα στο λαιμό και δίπλα ένα νυστέρι.

Η κατάσταση του σπιτιού, αλλά και το τραύμα στο πτώμα δεν παραπέμπουν σε εγκληματική ενέργεια και όλα δείχνουν αυτοχειρία.

Προβλήθηκε 958 φορές

Γλυφάδα: Είχε κακοποιήσει την 21χρονη και στο παρελθόν και είχε εμπλακεί σε τροχαίο με εγκατάλειψη μόλις την προηγούμενη ημέρα ο 29χρονος αυτόχειρας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο 29χρονος από τη Γλυφάδα, που έδωσε τέλος στη ζωή του, αφότου αστυνομικοί τον έπιασαν επ’ αυτοφώρω σε περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας, ήταν σεσημασμένος για υποθέσεις κλοπών, ναρκωτικών αλλά και εμπλοκής σε τροχαίο με εγκατάλειψη.