Δύο ένοπλες ληστείες σε πρατήρια υγρών καυσίμων σε Άγιο Δημήτριο και Λεωφόρο Μεσογείων σημειώθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας.
Στις 04:30 ένα άτομο με απειλή πιστολιού, ακινητοποίησε υπάλληλο πρατήριο επί της Λεωφόρου Μεσογείων στο υψος της Αγίας Παρασκευής και αφαίρεσε άγνωστο χρηματικό ποσό.
Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, ένας άλλος δράστης λήστεψε στη 01:05, υπάλληλο πρατηριου υγρών καυσίμου στην οδο Εθνικής Αντιστάσεως στον Άγιο Δημήτριο.
Οι διαρρήκτες στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους, όμως εγκλωβίστηκαν και τότε παρέσυραν τις δύο μηχανές τραυματίζοντάς τους αστυνομικούς
Οι σταθμοί Νέος Κόσμος, Άγιος Ιωάννης και Δάφνη θα κλείνουν από τις 21:40 - Ειδική λεωφορειακή γραμμή θα εξυπηρετεί το κοινό στο τμήμα Συγγρού Φιξ – Άγιος Δημήτριος - Μέχρι πότε θα ισχύσουν οι αλλαγές