Αντιδήμαρχος Καθαριότητας κ.Γιάννης Αντζινάς: ''Υπολειτουργεί λόγω κακοκαιρίας ο Χ.Υ.Τ.Α. Φυλής''.

Εντός των τειχών 30 Δεκεμβρίου 2019

Με δυσκολίες λειτουργεί από χθες ο Χώρος Υγειονομικής Ταφής Απορριμμάτων (ΧΥΤΑ), αφού οι νταλίκες των Δήμων δυσκολεύονται να προσεγγίσουν τον χώρο απόθεσης, λόγω της ολισθηρότητας του εδάφους, εξαιτίας των άσχημων καιρικών συνθηκών των τελευταίων ημερών.

Παρουσιάζεται μεγάλη αναμονή και καθυστέρηση στην εκφόρτωση στον ΧΥΤΑ, με αναπόφευκτο αποτέλεσμα την διακοπή της ροής αποκομιδής των απορριμμάτων από τους κάδους του Δήμου μας.

Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Ηλιούπολης ζητά την κατανόηση των κατοίκων της πόλης μας και διαβεβαιώνει, ότι θα ανταποκριθεί άμεσα με την καλυτέρευση των συνθηκών λειτουργίας του ΧΥΤΑ.

Αντζινάς Γιάννης
Αντιδήμαρχος

Καθαριότητας, Ανακύκλωσης,
Διαχείρισης Απορριμμάτων και
Προστασίας Περιβάλλοντος

 

το διαβάσαμε εδώ 

Προβλήθηκε 933 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.