To σχέδιό του για τον Υμηττό θα παρουσιάσει ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος

Στα πέριξ 01 Ιανουαρίου 2020

To ολοκληρωμένο σχέδιό του για την ανάπτυξη και προστασία του Υμηττού θα παρουσιάσει σε λίγες μέρες στους 11 δήμους - μέλη του ΣΠΑΥ ο νεοκλεγείς πρόεδρός του Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος. 

Όπως ανέφερε ο ίδιος κατά τη διάρκεια πρωϊνής επίσκεψής του στο φυλάκιο των εθελοντών μέλημα της νέας διοίκησης είναι το βουνό να γίνει πόλος έλξης για όλους τους κατοίκους της Αττικής. 

"Όποιος δεν έχει ανέβει στο βουνό μας δεν ξέρει πραγματικά τι χάνει!" τόνισε. "Πραγματικά το ιστορικό αυτό βουνό έχει σπάνια ομορφιά και διαδρομές μοναδικές που σύντομα θα τις αναδείξουμε. Αξίζει να το επισκεφθούν όλοι". 

Κατέληξε δε λέγοντας πως ο Σύνδεσμος για την Προστασία και την Ανάπτυξη του Υμηττού είναι ο μεγαλύτερος στην Ελλάδα με 1 εκ κατοίκους περίπου και μπορεί πραγματικά να πρωταγωνιστήσει τουριστικά, περιβαντολλογικά και εκπαιδευτικά για τις νέες γενιές.




 

πηγή: www.vimaonline.gr 

Προβλήθηκε 1092 φορές

''Eίμαστε από τη ΔΕΗ'' -  Συμμορία Ρομά έκλεβε ηλικιωμένους σε Άλιμο και Νέα Σμύρνη

Από τη Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα, τα μέλη της οποίας προφασιζόμενα ότι είναι συντηρητές ασανσέρ ή υπάλληλοι της ΔΕΗ διέπρατταν κλοπές σε οικίες ηλικιωμένων σε περιοχές του κέντρου της Αθήνας και ευρύτερα της Αττικής.

Άγιος Δημήτριος: Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε σπίτια - Χρησιμοποιούσαν κλειδιά πασπαρτού και παραβίαζαν πόρτες

Πάνω στους διαρρήκτες βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, κλοπιμαία και άλλα τέσσερα κλειδιά πασπαρτού τα οποία χρησιμοποιούσαν για να ανοίγουν πόρτες ασφαλείας

Παγκράτι: Ιδιωτικό ασθενοφόρο έπεσε σε κολώνα φωτισμού - Τρεις τραυματίες

Το τροχαίο ατύχημα καταγράφτηκε, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο συγκρούστηκε αρχικά με ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια, χτύπησε πάνω σε κολώνα φωτισμού στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στο ρεύμα προς Χίλτον.