Με ενδιαφέρον διαβάζουμε στο μήνυμα του Δημάρχου σχετικά με το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης

''Πολίτες από όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό το επισκέπτονται για να ενημερωθούν και να «ξαναζήσουν» σημαντικές πλευρές της Εθνικής Αντίστασης και της ιστορίας της Ελλάδας, μέσω των εκθεμάτων και της αφήγησης κατά τη διάρκεια της ξενάγησης.

Όλοι οι πολίτες και ιδιαίτερα οι νέοι πρέπει να το επισκεφτούν!

Ο Δήμαρχος

Γιώργος Χατζηδάκης''

Αλήθεια μετά από μία νεροποντή, και αν βεβαίως είναι και μεγάλη, οι επισκέπτες συναντήσουν αυτή την εικόνα, τι θα πουν;

Με την πρώτη βροχή το Μουσείο ''μπάζει'' νερά, αλλά αλήθεια από πότε υπάρχει αυτό το πρόβλημα;

Διαβάζουμε στην Διαύγεια, για επιχορήγηση στο Μουσείο, αυτές τις ημέρες. Ελπίζουμε να περιλαμβάνουν και την ''διόρθωση'' του προβλήματος.

Ελπίζουμε να βρεθεί άμεσα λύση και έτσι οι επισκέπτες να βλέπουν τα εκθέματα και να συνεχίσουν να θεωρούν το Μουσείο ''κόσμημα για την πόλη''.

Οι φωτογραφίες είναι από επίσκεψη φίλου στο Μουσείο αυτές τις  γιορτινές ημέρες.

Προβλήθηκε 250 φορές

Παροχή εντολής προς δικηγόρους του Δήμου για παράσταση σε ποινικό δικαστήριο.

Ο Χρήστος Καλαρρύτης ζήτησε με την με αριθ. πρωτ. 1286/22-01-2020 αίτησή του, νομική εκπροσώπηση επί δίκης στην οποία είναι κατηγορούμενος για τον θάνατο του Πάγκα Σωτήριου σε τροχαίο ατύχημα την 04-04-2014 ως πρώην Αντιδήμαρχος Πόλης. Ο λόγος που παραπέμπεται έχει να κάνει με ανωμαλία οδοστρώματος για την οποία κρίθηκε ότι υπήρχε συνυπαιτιότητα του Δήμου

Το βρήκαμε ή ακόμα ψάχνουμε;

Είχε χαθεί το Βιβλίο Πρωτοκόλλου Εισερχομένων - Εξερχομένων Εγγράφων και των καταγεγραμμένων σε αυτό εγγράφων από το ιδιαίτερο γραφείο Δημάρχου όπως μας είχε ενημερώσει ο κ. Δήμαρχος πριν ένα μήνα περίπου.