Στην Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου, νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος από το βράδυ της Παρασκευής (03.02.2020). Σύμφωνα με πληροφορίες, υπέστη πνευμονικό οίδημα και είναι διασωληνωμένος.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος φέρεται να αντιμετωπίζει καρδιολογικά προβλήματα και είναι πιθανό να υποβληθεί σε στεφανιογραφία.

Δεν αποκλείεται η κατάσταση της υγείας του να επιβαρύνθηκε, μετά τον χαμό του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε το μεσημέρι το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν γίνει η πολιτική κηδεία του.

Ο μικρός αδερφός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Ανδρέας Μικρούτσικος, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση το Σάββατο (28.12.2019), όταν ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, νικημένος από τον καρκίνο.

Μαζί με μια φωτογραφία του Θάνου Μικρούτσικου σε νεαρή ηλικία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος έγραψε: “Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα”.

Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Μελάς – Ιωάννα Σουλάκη/ Φωτογραφίες In Time (www.newsit.gr) 

Προβλήθηκε 1134 φορές

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΑΤΡΟΥ 2024.

Τον Νορβηγό θεατρικό συγγραφέα, Jon Fosse, βραβευμένο με το Νόμπελ Λογοτεχνίας 2023, επέλεξε φέτος το Εκτελεστικό Συμβούλιο του Διεθνούς Ινστιτούτου Θεάτρου για τη συγγραφή του μηνύματος.