Άμεση ήταν η ανταπόκριση στης εκκλησιαστικής κοινότητας Aγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως στην ικανοποίηση της ανάγκης για ρουχισμό δύο παρατύπων μεταναστών.

Οι εν λόγω κρατούνται στο Αστυνομικό τμήμα Ηλιουπόλεως και όπως συμβαίνει σε ανάλογες περιπτώσεις, δεν έχουν καθόλου προσωπικά αντικείμενα, αφού παραμένουν όπως συνελήφθησαν.

Μάλιστα σε περίπτωση όπου έχουν κατοικία και προσωπικά είδη, οι συγκάτοικοι ή οι συμπατριώτες τους δεν μπορούν να τους τα μεταφέρουν, αφού πιθανόν και οι ίδιοι είναι παράτυπα στην χώρα.

Από του καταστήματος διάθεσης ρουχισμού «αρχιμανδρίτης Χρυσόστομος Ξυνός» παρελήφθησαν από εθελοντή, από δύο στρώματα και αντίστοιχα κλινοσκεπάσματα καθώς και 12 τεμάχια ρούχων, τα οποία μεταφέρθηκαν στο κρατητήριο για να αποδοθούν στους εμπερίστατους αδελφούς.

Ο εθελοντής, μετέφερε προς τον αξιωματικό υπηρεσίας την διάθεση της εκκλησιαστικής κοινότητας, όπως εκφράστηκε από του προέδρου του εκκλησαιστικού συμβουλίου αρχιμανδρίτου Σεραφείμ Δημητρίου, όταν υφίσταται αντίστοιχη ανάγκη να ειδοποιείται η υπεύθυνος του καταστήματος και να ενεργεί αναλόγως των δυνατοτήτων.

Εκ του Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας, του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου, του Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως.  

Προβλήθηκε 776 φορές