Η αλήθεια για το πρόβλημα στη θέρμανση των 8ου και 17ου δημοτικών σχολείων - (Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών)

Εντός των τειχών 10 Ιανουαρίου 2020

Με την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Μαρία Αγγελή, επισκεφθήκαμε σήμερα το πρωί τις κτιριακές εγκαταστάσεις που στεγάζονται το 8ο και 17ο Δημοτικά Σχολεία.

Πήγαμε λοιπόν για να διαπιστώσουμε τι συμβαίνει, ώστε να δώσουμε άμεσα λύση.

Καλέσαμε τους δύο ειδικούς τεχνικούς (υδραυλικό και συντηρητή καυστήρων) που συνεργάζεται η Σχολική Επιτροπή.

Εκεί διαπιστώθηκε από τους ίδιους πως δεν υπήρξε καμία απολύτως μηχανολογική ή άλλου είδους βλάβη.

Αντιθέτως αυτό που μας ανέφερε ο υδραυλικός, είναι πως μετά από παρέμβαση ανθρώπινου παράγοντα, άδειασε το νερό από ένα σώμα καλοριφέρ, από κάποιον που γνώριζε πως από το συγκεκριμένο σημείο γίνεται η απορροή του νερού στο προαύλιο του σχολείου.

Αποτέλεσμα αυτής της παρέμβασης ήταν να "κολλήσει" ο ένας από τους τρεις κυκλοφορητές, χωρίς ευτυχώς να έχει υποστεί κάποια βλάβη.

Τέθηκε πάλι σε λειτουργία, έγινε η απαραίτητη εξαέρωση και το σύστημα που υπολειτουργούσε, λειτούργησε στο 100%.

Σε όλη τη διαδικασία ήταν παρόντες οι δύο Διευθυντές των Σχολείων και ο ένας Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Αυτά, προς αποκατάσταση της αλήθειας και μόνο!

Κώστας Γ. Σεφτελής Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ηλιούπολης

το διαβάσαμε εδώ 

Προβλήθηκε 970 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.