Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο στην Ηλιούπολη

Εντός των τειχών 10 Ιανουαρίου 2020

Διάρρηξη σε κοσμηματοπωλείο πραγματοποίησαν άγνωστοι τα ξημερώματα της Παρασκευής στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, οι δράστες, έσπασαν την τζαμαρία της επιχείρησης που βρίσκεται στην λεωφόρο Ειρήνης εισήλθαν στο εσωτερικό, αφαίρεσαν κοσμήματα και εξαφανίστηκαν.

Οι δράστες αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.

www.newbeast.gr

Προβλήθηκε 1932 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.