Καλούμε τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, υγειονομικού ενδιαφέροντος – εμπορικών καταστημάτων καθώς και τους ιδιοκτήτες περιπτέρων, οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου του Δήμου το έτος 2020, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων - λειτουργικών στοιχείων – εμπορευμάτων τους, να προσέλθουν στο Δήμο (Τμήμα Εσόδων) και να καταθέσουν αίτηση για την κατάληψη κοινόχρηστου, έως την 29η Φεβρουαρίου 2020, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 4,7,8 και 9 της αριθ. 88/2016 κανονιστικής απόφασης του Δ.Σ. Ηλιούπολης.
Επισημαίνεται ότι, όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν προσέλθουν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να αιτηθούν την χορήγηση άδειας και κάνουν αυθαίρετη χρήση κοινόχρηστων χώρων, θα επιβληθούν εις βάρος τους οι κυρώσεις και τα πρόστιμα που προβλέπει το άρθρο 21 της ανωτέρω κανονιστικής απόφασης.
Είναι χρέος μας να ανταποκριθούμε στις μεγάλες ανάγκες που έχουν προκύψει στις πληγείσες περιοχές και να σταθούμε δίπλα στους ανθρώπους που βιώνουν τις δύσκολες αυτές συνθήκες στο Κρυονέρι, την Μεσσηνία και τα Κύθηρα.
Σας παραθέτουμε την κοινή επιστολή προς τον Πρωθυπουργό των Δημάρχων Ηλιούπολης, Αργυρούπολης - Ελληνικού, Βύρωνα σύμφωνα με τη δέσμευση στο Διαδημοτικό Συμβούλιο που έλαβε χώρα την Τετάρτη 23 Ιουλίου 2025