ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΗΣ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΕΤΟΥΣ 2020

Εντός των τειχών 10 Ιανουαρίου 2020

Καλούμε τους ιδιοκτήτες καταστημάτων, υγειονομικού ενδιαφέροντος – εμπορικών καταστημάτων καθώς και τους ιδιοκτήτες περιπτέρων, οι οποίοι επιθυμούν να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου του Δήμου το έτος 2020, για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων - λειτουργικών στοιχείων – εμπορευμάτων τους, να προσέλθουν στο Δήμο (Τμήμα Εσόδων) και να καταθέσουν αίτηση για την κατάληψη κοινόχρηστου, έως την 29η Φεβρουαρίου 2020, όπως προβλέπεται από τις διατάξεις των άρθρων 4,7,8 και 9 της αριθ. 88/2016 κανονιστικής απόφασης του Δ.Σ. Ηλιούπολης.
Επισημαίνεται ότι, όσοι από τους ιδιοκτήτες δεν προσέλθουν μέχρι την παραπάνω ημερομηνία να αιτηθούν την χορήγηση άδειας και κάνουν αυθαίρετη χρήση κοινόχρηστων χώρων, θα επιβληθούν εις βάρος τους οι κυρώσεις και τα πρόστιμα που προβλέπει το άρθρο 21 της ανωτέρω κανονιστικής απόφασης.

Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών
 

Δήμου Ηλιούπολης 

Προβλήθηκε 784 φορές

Χειροπέδες σε 49χρονο που ''ρήμαζε'' καταστήματα σε Άλιμο, Αργυρούπολη, Ηλιούπολη και Άγιο Δημήτριο

Ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω το απόγευμα της 10ης Ιουνίου 2026 στον Άγιο Δημήτριο, λίγο μετά την τελευταία του εισβολή σε κατάστημα της περιοχής, όπου άδειασε την ταμειακή μηχανή.

Γλυφάδα - Ηλιούπολη: Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα που έκλεβε εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών από σχολεία και καταστήματα

Τέλος στη δράση μιας καλά οργανωμένης εγκληματικής ομάδας που είχε γίνει ο «εφιάλτης» σχολείων και καταστημάτων στα νότια προάστια έβαλε η ΕΛ.ΑΣ.

Κυκλοφοριακό στην Αττική: Δύο μεγάλα έργα στο τραπέζι - Παράκαμψη Κηφισού και σήραγγα Ηλιούπολης με ορίζοντα το 2035

παρουσίασε την Τετάρτη σε συνέντευξή του ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης, με τις παρεμβάσεις να βρίσκονται ακόμη σε επίπεδο προτάσεων και τον χρονικό ορίζοντα υλοποίησης να φτάνει –υπό προϋποθέσεις– έως το 2035.