ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΑΠΙΝΙΔΩΤΗ ΣΤΟ ΧΑΛΙΚΑΚΙ. 
 
 
 
Θεωρούμε σοβαρό ζήτημα να επισημάνουμε την ανάγκη προμήθειας εκ μέρους του Δήμου Ηλιούπολης ενός Αυτόματου εξωτερικού Απινιδωτή για το Αθλητικό Κέντρο Ηλιούπολης στο Χαλικάκι. 
 
Η ανάγκη ύπαρξης απινιδωτών και φυσικά κατάλληλα εκπαιδευμένων ατόμων που θα τους χειρίζονται, είναι επιτακτική για την προστασία και ασφάλεια των πολιτών, αθλητών, παιδιών αλλά και ηλικιωμένων που αθλούνται σε δημόσιους χώρους, από το ενδεχόμενο της καρδιακής ανακοπής. 
 
Επιπρόσθετα, προβλέπεται και από τη σχετική Εγκύκλιο του Υπουργείου Υγείας Υ4α/22-8-2007. Σε κάθε περίπτωση, θεωρούμε πως είναι χρέος του Δήμου, η μέριμνα και η προστασία της υγείας όλων των πολιτών, σε όλους τους δημόσιους χώρους και ιδιαίτερα στους χώρους άθλησης και τα σχολεία. Παρακαλούμε λοιπόν, για τις δικές σας ενέργειες ώστε να προστατεύσουμε την υγεία και την ζωή των πολιτών και συνδημοτών μας αλλά και να αναδείξουμε την αξία της φροντίδας και Αλληλεγγύης προς όλους.
 
Με εκτίμηση 
 
Η ομάδα Δημιουργία & Αλληλεγγύη Ηλιούπολης
 
Φώτης Χρυσουλάκης, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ηλιούπολης
 
Κώστας Αμοριανός, Αντιπρόεδρος Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Ηλιούπολης
 

Το διαβάσαμε εδώ  

Προβλήθηκε 585 φορές

Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης - ΕΟΔΠΗ: ''Ζητάμε βοήθεια για την αναβάθμιση των χώρων Πυροφυλακίου Ηλιούπολης''

Με τη δική σας πολύτιμη στήριξη, μπορεί να συγκεντρωθεί το ποσό των 4.000 € που χρειαζόμαστε για να πραγματοποιήσουμε τον στόχο μας!