Στις 20/12/2019, με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους, η θερμοκρασία της πισίνας υποχωρεί σε μη επιτρεπόμενα όρια.

Ακολουθούν οι αιτίες που προκάλεσαν την πτώση της θερμοκρασίας της πισίνας, οι ενέργειες και οι παρεμβάσεις του ΠΑΟΔΗΛ:

- Στην περιοχή του κολυμβητηρίου από τις 24/12/2019 έως τις 9/1/2020 έχομε ισχυρούς ανέμους, χαμηλές θερμοκρασίες (0ο -2ο) το βράδυ

- Στις 23/12/2019, τα συστήματα εξαέρωσης κόλλησαν και αποκαταστάθηκαν την επόμενη ημέρα από τους τεχνικούς .

- Στις 25/12/2019 ο κυκλοφορητής (που έχει να αντικατασταθεί από την κατασκευή του κολυμβητηρίου), έπαψε να λειτουργεί . Επισκευάζεται την επόμενη ημέρα (26/12/2019)

- Στις 2/1/2020 ο ίδιος κυκλοφορητής που επισκευάστηκε καίγεται. Αντικαθίσταται το επόμενο πρωινό με καινούριο.

- Το βράδυ στις 6/1/2020, μεταλλικός σωλήνας του δικτύου θέρμανσης του νερού, υφίσταται σημαντική διαρροή από εκτεταμένη διάβρωση με αποτέλεσμα μεγάλη απώλεια ζεστού νερού από τον καυστήρα.

Την επόμενη ημέρα αντικαθίσταται ο σωλήνας με νέο σωλήνα υψηλών προδιαγραφών, ολοκληρώνονται όλες οι ρυθμίσεις και επαναλειτούργησε πλήρως το σύστημα.

Οι ημέρες όμως που μεσολάβησαν είχαν σαν αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασία του νερού σε χαμηλά επίπεδα.

- Η διοίκηση του κολυμβητηρίου, οι εργαζόμενοι στο αθλητικό τμήμα και οι τεχνικοί συντήρησης και λειτουργίας, παρακολουθούν σε ημερήσια βάση την πλήρη αποκατάσταση του συστήματος και της επιθυμητής θερμοκρασίας του νερού της πισίνας.

Ζητάμε την κατανόηση όλων των χρηστών της πισίνας για την ταλαιπωρία και διαβεβαιώνουμε ότι ο ΠΑΟΔΗΛ κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΗΛ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

 

Προβλήθηκε 594 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.