Στις 20/12/2019, με την απότομη πτώση της θερμοκρασίας σε συνδυασμό με τους ισχυρούς ανέμους, η θερμοκρασία της πισίνας υποχωρεί σε μη επιτρεπόμενα όρια.

Ακολουθούν οι αιτίες που προκάλεσαν την πτώση της θερμοκρασίας της πισίνας, οι ενέργειες και οι παρεμβάσεις του ΠΑΟΔΗΛ:

- Στην περιοχή του κολυμβητηρίου από τις 24/12/2019 έως τις 9/1/2020 έχομε ισχυρούς ανέμους, χαμηλές θερμοκρασίες (0ο -2ο) το βράδυ

- Στις 23/12/2019, τα συστήματα εξαέρωσης κόλλησαν και αποκαταστάθηκαν την επόμενη ημέρα από τους τεχνικούς .

- Στις 25/12/2019 ο κυκλοφορητής (που έχει να αντικατασταθεί από την κατασκευή του κολυμβητηρίου), έπαψε να λειτουργεί . Επισκευάζεται την επόμενη ημέρα (26/12/2019)

- Στις 2/1/2020 ο ίδιος κυκλοφορητής που επισκευάστηκε καίγεται. Αντικαθίσταται το επόμενο πρωινό με καινούριο.

- Το βράδυ στις 6/1/2020, μεταλλικός σωλήνας του δικτύου θέρμανσης του νερού, υφίσταται σημαντική διαρροή από εκτεταμένη διάβρωση με αποτέλεσμα μεγάλη απώλεια ζεστού νερού από τον καυστήρα.

Την επόμενη ημέρα αντικαθίσταται ο σωλήνας με νέο σωλήνα υψηλών προδιαγραφών, ολοκληρώνονται όλες οι ρυθμίσεις και επαναλειτούργησε πλήρως το σύστημα.

Οι ημέρες όμως που μεσολάβησαν είχαν σαν αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασία του νερού σε χαμηλά επίπεδα.

- Η διοίκηση του κολυμβητηρίου, οι εργαζόμενοι στο αθλητικό τμήμα και οι τεχνικοί συντήρησης και λειτουργίας, παρακολουθούν σε ημερήσια βάση την πλήρη αποκατάσταση του συστήματος και της επιθυμητής θερμοκρασίας του νερού της πισίνας.

Ζητάμε την κατανόηση όλων των χρηστών της πισίνας για την ταλαιπωρία και διαβεβαιώνουμε ότι ο ΠΑΟΔΗΛ κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή και απρόσκοπτη λειτουργία του κολυμβητηρίου

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΔΗΛ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

 

Προβλήθηκε 339 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΔΕΥΤΕΡΑ 8 ΜΑΡΤΗ 2021 - 3ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ (στην αρχή κάθε βάρδιας) - ΑΠΟΧΗ το Σαββατοκύριακο''

Την στιγμή που ολόκληρη η χώρα βρίσκεται εδώ και ένα χρόνο σε καθεστώς lockdown λόγω της πανδημίας, η κυβέρνηση της ΝΔ βρήκε την ευκαιρία να επιτεθεί στους εργαζόμενους καταπατώντας δικαιώματα που είχαν κατακτήσει τον προηγούμενο αιώνα με πολλούς αγώνες και αίμα.

Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ: ''Αναλυτικά οι ώρες λειτουργίας των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης για το κοινό''

Ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ 843/Β΄/03-03-2021 που αφορά τα νέα έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κίνδυνο περαιτέρω διασποράς του κορωνοϊού COVID-19 για το διάστημα από την Πέμπτη 4 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00 έως και την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 και ώρα 6:00...

ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: ''ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΑΤΡΕΙΩΝ ΤΟΥ Κ.Υ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ''

Οι κινητοποιήσεις και ο αγώνας του λαού με πρωταγωνιστές τα Σωματεία και τους φορείς της πόλης που από την πρώτη στιγμή ανέδειξαν και αντιπάλεψαν το κλείσιμο του του ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ έφεραν το ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Επανέρχεται η κανονική λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης

Οι συντονισμένες δράσεις των συλλογικοτήτων και του Δημάρχου Ηλιούπολης, οι επερωτήσεις βουλευτών, η καθολική αντίδραση της κοινής γνώμης και οι παρεμβάσεις του Δήμου προς κάθε κατεύθυνση, είχαν ως αποτέλεσμα να διατεθούν γιατροί από Περιφερειακά Κέντρα Υγείας και έτσι ομαλοποιείται η λειτουργία του Κέντρου Υγείας Ηλιούπολης.

Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης: ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ για το κρούσμα κορονοϊού σε Super Market της Ηλιούπολης''

Την έκθεση στην πανδημία για τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις των Super Market, από τις αποθήκες και τα γραφεία, μέχρι τα καταστήματα πώλησης, με τον απολογισμό του τελευταίου δεκαήμερου να είναι 2 νεκροί (ένας στον Πειραιά και άλλος ένας στη Χαλκιδική), αρκετοί νοσούντες και πολλαπλάσιος αριθμός εργαζομένων βρίσκονται σε καραντίνα, καταγγέλλουν τα Σωματεία των εργαζόμενων στο Εμπόριο.