Με την ολοκλήρωση των αγώνων (όλων πλην ενός) στους έξι από τους επτά Ομίλους της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών, την Κυριακή (12/1) το βράδυ, έγιναν γνωστές οι 22 ομάδες, από τις 26 συνολικά, που θα προκριθούν στην επόμενη (Β') φάση (6-8/3).

Οι υπόλοιπες τέσσερις, που θα συμπληρώσουν το παζλ των προκρίσεων, θα προκύψουν το επόμενο Σαββατοκύριακο (18-19/1) οπότε και θα γίνουν οι εναπομείναντες αγώνες του Ομίλου Κρήτης στο Ηράκλειο.

Εκκρεμεί, εξάλλου, ένας αγώνας του Β' Ομίλου Αττικής (Απόλλων Σμύρνης - Εθνικός Πειραιά), που δεν έγινε τελικά την Κυριακή το βράδυ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης και αναβλήθηκε για μια από τις προσεχείς ημέρες (σύμφωνα με τους υπεύθυνους έπρεπε να κλείσει η πισίνα), αλλά δεν επηρεάζει την υπόθεση πρόκριση, παρά μόνο την τελική κατάταξη στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.

Θυμίζουμε ότι από την Α' στη Β' φάση ΔΕΝ προκρίνονται μόνο οι ομάδες που θα πάρουν την τελευταία θέση στην τελική βαθμολογία σε καθέναν από τους επτά Ομίλους.

Έτσι οι 22 που έχουν σφραγίσει ήδη τα εισιτήρια πρόκρισης είναι οι: ΝΟ Χίου, Παλαιό Φάληρο, Νηρέας Γέρακα, ΑΕΚ (από τον Α΄Όμιλο Αττικής), Απόλλων Σμύρνης, Ηλυσιακός, Εθνικός Πειραιά, ΓΣ Ηλιούπολης (από τον Β΄Όμιλο Αττικής), ΓΣ Περιστερίου, ΑΕ Χαϊδαρίου, Μίλων, Νηρέας Χαλανδρίου (από τον Γ΄Όμιλο Αττικής), ΠΑΟΚ, ΟΦΘ, Πανσερραϊκός, Πύρρος Ιωαννίνων (από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης), Ολυμπιακός, ΟΥΚ Βόλου, Νηρέας Λαμίας (από τον Όμιλο Βόλου), ΝΟ Βουλιαγμένης, Παναθηναϊκός, ΝΕ Πατρών (από τον Όμιλο Πάτρας).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της Κυριακής και οι τελικές βαθμολογίες:

Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Γέρακα, Φαλήρου):

ΝΟ Χίου - Παλαιό Φάληρο 6-4, Τρίαινα Βούλας - ΑΕΚ 2-32, Νηρέας Γέρακα - ΝΟ Χίου 5-10, Παλαιό Φάληρο - Τρίαιανα Βούλας 27-2.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Χίου 12

2. Παλαιό Φάληρο 9

3. Νηρέας Γέρακα 6

4. ΑΕΚ 3

................................

5. Τρίαινα Βούλας 0

Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Ιλίσιο, Ηλιούπολης):

ΠΕΚΕΒ - Απόλλων Σμύρνης 7-17, Εθνικός Πειραιά - ΓΣ Ηλιούπολης 9-8, Ηλυσιακός - ΠΕΚΕΒ 19-2, Απόλλων Σμύρνης - Εθνικός Πειραιά (αναβλήθηκε).

Η Βαθμολογία:

1. Απόλλων Σμύρνης 9 (3 αγ.)

2. Ηλυσιακός 9 (4 αγ.)

3. Εθνικός Πειραιά 6 (3 αγ.)

4. ΓΣ Ηλιούπολης 3 (4 αγ.)

...............................................

5. ΠΕΚΕΒ 0 (4 αγ.)

Γ' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Χαϊδαρίου):

ΑΕ Χαϊδαρίου - ΓΣ Περιστερίου 11-12, Νηρέας Χαλανδρίου - Ιωνικός 9-7, Μίλων - ΑΕ Χαϊδαρίου 6-11, ΓΣ Περιστερίου - Νηρέας Χαλανδρίου 13-5.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΓΣ Περιστερίου 12

2. ΑΕ Χαϊδαρίου 9

3. Μίλων 6

4. Νηρέας Χαλανδρίου 3

.......................................

5. Ιωνικός 0

ΟΜΙΛΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Εθνικό):

Πύρρος Ιωαννίνων - ΟΦΘ 7-18, ΠΑΟΚ - Πανσερραϊκός 5-0 χωρίς αγώνα (δεν κατέβηκε ο Πανσερραϊκός που μηδενίζεται στον συγκεκριμένο αγώνα και του αφαιρείτα ένας βαθμός).

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΠΑΟΚ 12

2. ΟΦΘ 9

3. Πανσερραϊκός 6

4. Πύρρος Ιωαννίνων 2

......................................

5. ΑΠΣ Οξυγόνο 0

Σ.Σ.: Από τον Πανσερραϊκό έχει αφαιρεθεί ένας (-1) βαθμός.

ΟΜΙΛΟΣ ΒΟΛΟΥ (Κολυμβητήριο Βόλου):

ΠΑΣ Φοίβος - Ολυμπιακός 3-18, Νηρέας Λαμίας - ΟΥΚ Βόλου 8-18, Νηρέας Λαμίας - ΠΑΣ Φοίβος 10-9, ΟΥΚ Βόλου - Ολυμπιακός 5-9.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. Ολυμπιακός 9

2. ΟΥΚ Βόλου 6

3. Νηρέας Λαμίας 3

...............................

4. ΠΑΣ Φοίβος 0

ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΤΡΑΣ (Κολυμβητήριο Πεπανός):

Οι αγώνες είχαν ολοκληρωθεί από το Σάββατο.

Η Βαθμολογία (Τελική):

1. ΝΟ Βουλιαγμένης 9

2. Παναθηναϊκός 6

3. ΝΕ Πατρών 3

..................................

4. ΝΟ Ναυπλίου 0 

Προβλήθηκε 382 φορές

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ στο ΔΗΜΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ :   ΑΥΘΑΙΡΕΤΕΣ ''ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ''    ΑΠΕΙΛΕΣ και ΣΕΞΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ…

Τρείς μήνες ήταν αρκετοί ώστε η νέα δημοτική αρχή να δείξει τις προθέσεις της….και το πρόσωπο της. Με πρακτικές “παλιές” παρά το “νέο” που “ευαγγελίζονται”….. και λογικές “παλιοκομματικού” τύπου….όπως τα “δικά μας” παιδιά...και τα “άλλα”.

Mεταφορά του Αγάλματος του ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ στην πλατεία της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη

Ο χώρος στην πλατεία της 25ης Μαρτίου διαμορφώθηκε με συντονισμένες εργασίες για να υποδεχθεί το άγαλμα, τοποθετήθηκαν 2 κολώνες με Led για να φωτίζεται ο Εθνικός μας Ήρωας και να τιμάται όπως του αξίζει.